Berat whozi kullanıcı bulamadı hatası alıyorum. Daha önce bakabildiğim hesaba şimdi bakamıyorum. Her yolu denedim ama yine de açılmıyor. Oysa ki daha dün bakabiliyorum hesaplara. Şimdi bakamıyorum. Lütfen buna bir çözüm bulun. Sizden geri dönüş bekliyorum
Bu uygulama yüzünden hesabım çalındı lütfen yardım edin yoksa yetkili polis vs şikayete bulunacağım. Resim ve özel neyim varsa uygulamada ve uygulama iki faktörlü doğrulama kodunu katılmıştır eğer birkaç gün içinde dönüş almasam uygulamayı şikayet edeceğim bilginize hesabımın adı __h***dur.
Bu uygulama çalışmıyor paramı da geri alamıyorum lütfen güvenlik önlemleri arttırılsın. Bir işletme hesabından Yandex'e giriş yapmamı söylediler ve uygulamayı satın aldım çalışmıyor ve üstüne hesabınızın başına geleceklerinden biz sorumlu değiliz diye tehdit ettiler.
Android telefonuma Bestwhozi uygulamasını indirdim ve aylık abone oldum ama uygulama hiçbir şekilde çalışmadığı gibi her ay da kartımdan para çekilmeye devam ediliyor. Şikayetçiyim hesabı kapatamıyorum ve aboneliği iptal etmek için ne bir sekme ne de ayarlar kısmı çalışmıyor. Ayarlar kısmı son derec...
Her hafta benden otomatik olarak abonelik parası çekiyor bunu iptal edemiyorum uygulamayı kullanmadığım halde çekiliyor. Bir kereliğine 1 haftalık satin almıştım ve bunun her hafta olacağıyla ilgili bilgilendirme yoktu simdi iptal edemiyorum geri dönüş sağlayın aksı takdirde şikayetçi olacağım
Hesabımın gizliliğinin korumasını istiyorum. Postegro unlist kısmından form doldurup hesabımın gizlenmesini istiyorum. Hesabıma girip fotoğraflarımı kendi fotoğraflarıymış gibi kullanıyorlar. Ve bu beni çok rahatsız ediyor. Lütfen hesabımı gizliliğini korumaya alınız!
Kilitli profiller açılmıyor para iadesi istiyorum. Hesabım kapatılsın. Kilitli hesap acilsin diye para veriyoruz görmedikten sonra ne anlamı var ki vazgeçtim istemiyorum. Kaldı ki diğer yaptığı her şeyi ücretsiz ya da deneme suresiyle veren programlar da var gelismelisiniz. Ödeme alan kısmında eski ...
Whozi uygulamasından hesabımın silinmesini istiyorum nasıl yapabilirim. Bununla ilgili acil dönüş yapılmasını rica ediyorum. Hesap kaldırma ya da silme butonuna ulaşamadım. Üyelikten vazgeçmek istiyorum. Uygulamadaki eksikliğin giderilmesini ve düzeltilmesini istiyorum.
Hesabım gizlensin
Hesabımın gizlenmesini istiyorum gizli hesap yapma sebebimiz zaten istemediğimiz insanların profilimizi görmesini istemediğimiz için özel hayatın gizliliği bu ne biçim program şikayet ettirmek zorunda bırakıyorsunuz rica ediyorum hesabım gizlensin
Bestwhozi hakkında bilgi almak istiyorum bana cevap verebilecek birileri çıkar mı? Ben birine bakmak istiyorum ama kilitli 🔒 gösteriyor ama başka birine bakıyorum açık görebiliyorum ve bu ikisinin de hesabı aslında gizli nasıl olabiliyor bakmam lazım birine
Bestwhozi uygulaması ve internet sitesi Instagram hesabım gizli hesap olduğu halde açılıyor! Eğer herkesin hesabıma erişebilmesini istesem herkese açık hesap kullanırım! Bu bir suç değil mi? Nasıl oluyor da benim hesabıma herkes erişebiliyor? Umarım bu uygulamalar bir son bulur bu bir suç!
Sabah abonelik aldım haftalık hiçbir işe yaramadı bunun için acilen gerekeni yapar mısınız? Sonraki haftalıkları iptal ettim. Sorunu gönderirseniz aboneliklerimi devam ettirecek sorunu giderip gidermeyeceğiniz ile ilgili yardımcı olacak mısınız? Bilgi beklemekteyim?
Üyelik her şeyi aldım gördüğüm profili simdi göremiyorum ve cidden sinir bozuyor yani boşuna mi para verdim. Ben bu uygulamaya ayrıca hikayesine bakabildiğim bir hesabım şimdi neden hikayesini göremiyorum. Anlamış değilim. Lütfen buna acil çözüm bulun bekliyorum
Bir tane bile hesaba bakamıyorum abi eskiden bütün hesapları bakardım şimdi ise bir tane bile hesaba bakamıyorum eskiden Postegro kapışan programa şimdi ise fake hesap bile açamıyor düzeltmenizi umuyorum. Başka diyecek hiçbir şey yok iyi çalışmalar diliyorum
Bestwhozi uygulaması tamamen mağduriyet üzerine kurulmuş ödemeyi mobil ödeme üzerinden yaptım paramın tekrar iadesini istiyorum aboneliğimi hemen gün içinde iptal ettim devam etmek istemiyorum benim paramın iadesini istiyorum aksi takdirde ilgili yerlere şikayette bulunacağım.
Bestwhozi.com bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Bestwhozi.com henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Profili
Bestwhozi.com bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.