Polsan'dan Çıkmak İmkansız

01 Şubat 2024 21:29

Polsan, bu ay yani 01.02.2024 tarihinde benden 2700 küsur tl kesinti yapacak. Bu sistemden ayrılmanın zor olduğunu düşünüyorum. Resmi yollarla ayrılmak isteyenlerin deneyimlerini paylaşıp bilgi verirseniz çok memnun olurum. Çünkü araştırmama rağmen ayrılma işlemini gerçekleştiremiyorum ve gibi görünüyor ki ayrılabilmek için istifa etmem gerekecek.

Yorumlar (7)

Bunun gibiler yüzünden ne meslek kendini geliştirebildi ne de bir yol katedebildik. 21 yıldı 500 bin tl alabilecek. Abicim sana ne diyeyim. Allah aşkına sen devam et. 2019 da polsan zorunlu yapıldı. Onunla aynı zamanda BES yaptım. Polsanın kestiğinin yarısından da azını vererek BES'e girdim. Evet 2 yıl önce ayrılırken 150 bin tl para aldım. Polsan aylık 5 e yakın kesiyor. Şu an mevcut biriken param 105 bin tl. Evet şaka değil.

Muhammet
Muhammet

Polsan her ay yaklaşık bir gram altına eş değer miktarda kesinti yapıyor. 6 yıldır zorunlu olarak polsandayım, temettü ile birlikte biriken 107.000 TL her ay 1 gram altın hesabı açıp atsam 6 yılda 270-280 bin tl civarı tutar ediyor. Yorum sizin.

Ali

Neden ayrılıyorsun ki ne güzel zorunlu tasarruf yaptırıyor sana. İleride kıymetini çok iyi anlayacaksın. 21 yıllık polsan üyesiyim. İyi ki üye olmuşum diyorum şimdi. Başka türlü bu kadar istikrarlı ve kararlı bir birikimi yapmak imkansız. Mutlaka bir sebeple elindeki toplu para da uçup gidiyor. İleride beni çok iyi anlayacaksın.

Salih

21 yıldır üye olduğun polsan sana 21 yılın sonunda toplamda 585 bin tl yi reva görmüş sen hâlâ savunuyorsun... O parayı 21 yılda 10 katına çıkaracağın 10 tane BES sayardım da ihtiyacın da yokmuş anlaşılan, 21 yıldır sana verdiği parayla ev mi almayı düşünüyorsun yoksa araba mı Ali amca?

Fatih
Fatih

Ali dayı dalgamı geçiyorsun adamlar zorla para kesiyor bizden benim paramı senin paranı hiçbir faydası olmayan vasıfsız tanıdıkların çalıştırıldığı paramızı alıp kullanan saadet zinciri bunlar.

Ali

585.000 TL. Ekran görüntüsü ekte. Bu birikimi zorunlu kesinti olmadan çok çok çok az kimsi yapabilir. Bildiklerim insanların çoğu günün birinde birikimden vazgeçiyor. Sonrada keşke çıkmasaydım polsandan diyor karar senin

Fethi
Fethi

21 yılda ne kadar birikti acaba temettülerle beraber

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Polsan'dan Kredi Çekememe Talihsizliği

17 Ocak 2025 00:21

Emeklilik İkramiyesi Mağduriyeti: Polsan'ın Haksız Uygulamaları

Özer
22 Ocak 2025 22:27

Polsan Haksızlığı Nereye Nereye Kadar Devam Edecek?

Ömer
21 Haziran 2024 04:57