Bünyamin sonuçtan memnun

Polosmart PGS103 PC Tanımıyor.

17 Temmuz 2024 22:10
Bünyamin'in Teşekkür Mesajı
“En azından sorunla ilgilendiğiniz için teşekkürler fakat driveri güncel olmayan bir cihazın piyasaya herhangi bir uyarı olmadan sunulması bence doğru değil.”

Polo Smart PGS103 7.1 Kulaküstü Kablolu Gaming Kulaklık kullanıyorum. Driveri sitenizden PGS103'ün yer aldığı linkten yükleyip kuruyorum, ancak cihaz bulunamadı hatası veriyor. Sorunla alakalı internette bir konu bulamadım ve buraya geldim. Yardımcı olabilir mi?

18 Temmuz 2024 08:30 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Polosmart ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

18 Temmuz 2024 10:51

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

31 Temmuz 2024 22:21

Polosmart Pgm12 Kulaklığım Driverinde Unactive Olarak Gözüküyor
Can sonuçtan çok memnun

Polosmart Kulaklık Driver Hatası

22 Temmuz 2024 21:42
"Sorunum düzeltildi driver güncelleme geldi müşteri hizmetleri gayet güzel yardımcı oldu ne yapmam gerektiğini SMS olarak videolu anlatım attılar çok teşekkürler."
Polosmart Kulaklık Driver Hatası