Zeynep
17 Ağustos 2023 14:45

Ben Polisan İnfinity boya aldım ve ustalar evi boyadı. Şehir dışında olduğum için boyayı ancak dönüşümde görebildim. Katalogda Güvercin Dove rengi kırık beyaz olarak görünmesine rağmen, boyanın rengi lila ile pembe arası bir renk çıktı. Polisan'ın en pahalı boyası olduğu halde, ne Güvercin rengine ne de Dove rengine benzemiyor. Yardım talebinde bulunduğumda ise hiç ilgilenmediler. İki yetkili kişiyle görüştüm ve çözüm üretemeyeceklerini söylediler. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Üretimde, renkte, isimde, mühendislerde ve yetkililerde ciddi sıkıntılar var ve çözülmüyor. Kesinlikle Polisan boya tam bir hayal kırıklığı ve çözümsüzlük.

12 Eylül 2023 14:15

Merhaba Polisan tam Bir buçuk aydır benim boya problemimi çözmedi. Söyledikleri gibi boya ile ilgili hiçbir geri dönüşüm olmadı. Polisan boyası ne renk tonu kartelada olduğu gibi çıkıyor ne de duvarı kapatıyor. Güvercin beyazı dedikleri boya beyaz ile ilgili değil bildiğiniz kirli pembe ve Polisan'ın en iyi boyasını aldığımız halde Polisan İnfinity en pahalı boya duvarların bir kısmı kirli pembe çizik gibi bir tarafı değişik bir pembe boyanın kalitesi bile çok kötü gereğinin yapılmasını ve boya yapacak olan hiç kimseye tavsiye etmiyorum tam tersi Polisan boyadan mümkün olduğunca uzak dursunlar hiç kimse Polisan boya almasın hiç kimse hem boya kalitesi çok kötü hem renk karteladaki gibi çıkmıyor hem de çözüm asla üretilmiyor. Gereğini saygılarımla arz ediyorum.

21 Ağustos 2023 12:43 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

07 Şubat 2024 09:20

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Mediha sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Sakız Beyazı Boya Katalog Rengiyle Uyuşmuyor, Mağduriyet Yaşadım

Mediha
23 Eylül 2025 00:03
Polisan Sakız Beyazı Boya Katalog Rengiyle Uyuşmuyor, Mağduriyet Yaşadım
polisan-sakiz-beyazi-boya-katalog-rengiyle-uyusmuyor-magduriyet-yasadim-2.jpg
Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Cansel

beyaz-beklerken-farkli-renk-boya-ile-karsilasmak-4.jpg

Betül
16 Mayıs 2025 12:06
Polisan Fujiyama Rengi Beyaz Değil, Toz Pembe Çıktı

Polisan Boyasında Renk Farkı, Açık Gri Yerine Koyu Mor!

Zehra
12 Ocak 00:54