Polisan Mutfak Tezgahı Ve Fayans Boyama Hüsranı!

25 Temmuz 2023 13:36

Bu ürün ile mutfak tezgahı ve fayanslarını boyadım. 1 kat boyadım, 24 saat bekledim. Ertesi gün tekrar. Tam 3 günde bitirdim. Ancak kullanmaya başladığımda, sonuç hüsran. Anında boyalar kalkmaya başladı. Tezgah ve fayansların yarısı boyalı, yarısı boyasız. Dün kazımaya uğraştım. Kazıdığım boya parçaları, etrafa sıçradı. Ellerimin derileri soyuldu, temizleyeceğim derken. Paraya mı üzüleyim? Harcadığım emek ve vaktime mi? Yoksa eşimin verdiği tepkilere mi?

profile profile
25 Temmuz 2023 15:11 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

05 Mayıs 2024 23:59

1 yıl oldu. Halen dönüş yapılacak. Asla almayın bu marka boyayı

Didem sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Fayans Boyası Ve Cila Ürünlerinde Sararma Sorunu Ve Firma Desteği Eksikliği

Didem
28 Haziran 2025 15:13
polisan-fayans-boyasi-ve-cila-urunlerinde-sararma-sorunu-ve-firma-destegi-eksikligi-4.jpg
polisan-fayans-boyasi-ve-cila-urunlerinde-sararma-sorunu-ve-firma-destegi-eksikligi-1.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Tezgah Boyası Kabusu: Kurumayan Katlar Ve Hayal Kırıklığı

Yeni Boyanan Duvarlarda Polisan Quartz Boyanın Çıkma Sorunu

Nilüfer
24 Mart 2025 22:48
Boya Kalitesi Ve Zaman Kaybı
Umut sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 17:19