Şeyma sonuçtan çok memnun

Polisan Boya Rengi Tutmuyor

Polisan Boya Rengi Tutmuyor
22 Mayıs 2023 19:58
Şeyma'nın Teşekkür Mesajı
“Polisan ve ekibine özellikle Özgün beye çok teşekkürler temiz bir şekilde evim tekrar boyandı ustaları gayet titiz ve özenli çalıştı çok teşekkürler”

Bauhaus'tan 12 kg Polisan elegans yeni kutup rengi aldım ama gri oldu. İade edemedim. Renk karıştığı için marjinal grinin 3 ton açığı oldu. Çok saçma lütfen boya renklerinizi ve kodlarınızı kontrol edin. Şu an evim tamamen gri oldu. Bir sürü masraf yapıyoruz ama istediğimiz renk olmadı

23 Mayıs 2023 09:25 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

07 Haziran 2023 18:28

09 Haziran 2023 10:34

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Zeynep
Zeynep

Kozmik 40 boya aldım yeşil fakat evimi boyadıklarında renk bildiğin bebek mavisi Polisan paramıda iade etmiyor katalogda çıkan renk ve boya beyaz kağıtta yeşil fakat dıuvarımda bebek mavisi

Polisan Boya Yeni Kutup

Cansu
20 Temmuz 2023 21:49

Polisan Marjinal Gri Hayal Kırıklığı İnanılmaz Kötü!

Şüheda
07 Kasım 2023 01:56
Polisan Marjinal Gri Hayal Kırıklığı İnanılmaz Kötü!