Polen Online Menkul Değerler Bütün Paramı Kaybettim

13 Haziran 2024 18:423.032

Polen online menkul değer çatısı altında faaliyet gösteren bir şirket ile telegram üzerinden b****y***** isimli bir kişi tarafından yanıltıldım. Bana borç almamı ve kredi çekmemi, bu şekilde büyük kazançlar elde edeceğimi, kazanamazsam garantisinin kendisi olduğunu söyledi.

Verdiği işlemler ilk başta 1-2 kazandırsa da bütün paramı kaybettim. Şikayet edeceğimi söylediğimde bana bir belge imzalatmak istedi. İmzalamadım ve beni her yerden engelledi. Şahsın numarası +90 (533) ***67 25.

28 Haziran 2024 16:11

Telegram grubunun adı sürekli değişiyor. Bu platformdaki paylaşımları okuyor o sebeple güncel adresini paylaşıyorum

Merve
25 Haziran 2024 00:44

Polen Online Menkul aracılığıyla insanları yanıltan Baran Yılmaz sürekli telegram grubunun adını değiştiriyor. Önceki adı Dostlar Konağıydı şikayet edildiğini öğrenince sürekli isim değiştiriyor.

Merve
28 Haziran 2024 01:37

Şikayetimde de belirttiğim şahıs telegram üzerinden insanları yanıltma faaliyetine devam ediyor. Grubun ismini yine değiştirmiş kendi soyadını da kaldırmış. Ne kadar değiştirse değiştirsin takibe devam edeceğim aşağıya fotoğrafını ekliyorum Yeni adı “Borsada Para Kazanmanın Adresi’’

Yorumlar(11)

7 Ekim 2025 20:36

Merhaba merve hanım, aynı durum benim başımada geldi. Konuyla ilgili olumlu bir gelişme oldu mu?

29 Eylül 2025 15:38

Merhaba, konuyla ilgili gelişmeler oldu mu sonrasında? Bilgi paylaşma şansınız var mı. Yazdığınız kullanıcı adı hangi platformun kullanıcısı. Mümkünse iletişime geçmek isterim.

Osman
Benzer Şikayeti Var
20 Haziran 2024 00:32

Bu kişinin numarasını bana iletir misiniz ya da yorum kısmına rakamla değil yazıyla yazınız. Ben de aynı durumdayım

20 Haziran 2024 01:003.034

Polen Online Menkul Değerler adlı siteden hesap açtırıp, B**** Y***** adlı Telegram kullanıcısından şikayetçiyim. Dostla...

1 Destek4 Yorum

24 Haziran 2024 14:005.824

Polen Online Menkul Değerler adı altında yapılan tüm işlemler organize şekilde kurgulanmış. Telegram sayfasında hisse pa...

1 Yorum