Podoloji Ayak Sağlığı Merkezi Merve Utlu Üzülerek Hayal Kırıklığı

28 Haziran 2024 20:52

Merhabalar; podolog adı altında sıradan bir güzellik merkezinin yapmış olduğu ayak bakımının aynısı yapılıyor ve 1.000 TL ücreti hak etmiyorsunuz. Yaniii ekstra farklılık yaratacak podolog olarak hiçbir işlem yapmıyorsunuz. Gidin bir Çayyolu'nda güzellik merkezine ayak bakımınızı yaptırın aynı inanın farkı yok. Üzdünüz. Aldığınız parayı hak etmiyorsunuz. Üstelik çok daha makul fiyatlarda işlem yapılıyor, kullanılan aletler vs aynı, üstelik paketli bir şekilde kişiye özel açılıyor. Kanatmadan işlemler yapılıyor. Gerçekten bir hayal kırıklığı yaşattınız.

Aslıhan

Beylikdüzü Podolog Merva üçok İlk görüşmemizde başka yerde takılan ayak tırnaklarımda ki telleri çıkardı ve 1 hafta dinlensin dedi. Şartları konuştuk. 2 ayak tırnağınıza tel takılacak 1 yıl sabit ödeme 2 ayda bir 3500 lira dedi. 1 hafta sonra tekrar randevu verdi gittim. Benden çıkardığı telleri bana takıyor. Dedim benim tellerimi takmaya 3500 lira neden aldınız? Başladı diğer gittiğim yere saydırmaya. Yahu anladım orası kötü. Peki sen sabit ödeme 3500 demiştin? Yeni tel takmadın benim telimi taktın. Merva hanım kendinden takarsa 7000 liraya takarmış. Bana iki ayağa 3500 demişti. Allah aşkına bu ne laf ebeliğidir daha ikinciye gider gitmez 7000 lira neyin ücreti? Bir de üç haftada bir geleceksin diyor Hani 2 ayda bir demiştin? Hani 3500 demiştin? Çıkarırken tellerin sahte demedi Takarken teller sahte diyorsun. Ben ne anlayacağımı şaşırdım. Önceki yeri de sizi de her yere şikayet edeceğim. Bir sürü para aldınız bakım falan da yapmadınız benim tellerimi 3500 liraya bana yeniden taktınız.

Randevu Sorunu Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi

12 Temmuz 18:42
Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 20:10