Helin sonuçtan hiç memnun değil

Pln Pilates Studio Pln Pilates Stüdyo Kalitesizliği

23 Ağustos 2023 21:47

2 yıldır düzenli pilates yapan biriydim gittiğim yer uzak geliyor diye evime yakın olan Pln Pilates Studio yu denemek istedim. Denemez olaydım😀. 1 ders aldım ve belim sakatlandı... Gerçekten ders esnasında da sakat kalacağımı anlamıştım... Hiçbir şey bildikleri yok boşuna paranızı yedirmeyin. Bana iyileşince gelebileceğimi söylediler fakat ben iyileşemeyince yerime annemi gönderttim benim kayıt kağıdımı kaybetmişler kaç ders aldığımı göremiyorlarmış sanki sorumlusu benim 1 ders aldığımı söyledim fakat bana yalnızca 2 ders verebileceklerini söylediler gerçekten şok oldum kendi hataları yüzünden bana ders vermediler paramın üzerine kondular gerçekten çok kalitesiz bir yer helal etmiyorum. İlahi adalet.

24 Ağustos 2023 09:23 (Şikayetten 11 saat sonra)
25 Ağustos 2023 22:33

Pelin hanımın sözüne güvendiğimiz için haklıyken haksız duruma düşmemize istinaden cevabım ; Pelin hanım yaptığım ders sayısını ve kağıdı kaybettiğinizi söylemiştiniz bu kağıt elinizde duruyor fakat aldığım ders sayısı mı durmuyor? Ayrıca belim derste sakatlandığı için bana istediğim zaman gelebileceğimi söylemiştiniz biz size güvendik ve iyileşmemi bekledik fakat bel ağrılarım bana dert oldu kağıtta böyle bir madde olduğunu bende biliyorum zaten bu nedenle dava sürecini başlatmıyorum ben haksızlığa gelemem keşke sizin sözünüze güvenmeseydik 45 yaşındaki kadına kalan ders sayısını alabileceğini söyleyip ayağınıza kadar çağırıp gelince de yok ders vermiyorum demeniz normal bir hareket mi? Zaten şu an sizden bir beklentimiz yok insanlar nereye gittiklerini bilsinler diye uyarıda bulunuyorum tüm çevreme de aynı şekilde merak etmeyin keşke bir öğrencinin birikimiyle gelebildiği ve bir hevesle gelip sakatlanarak zaten mağdur olduğu bir durumda ders aldığım gün sayısını da kaybettim deyip ders vermeyerek salonunuzun kalitesini düşürmeseydiniz iyi günler...

Pelin
Pelin

Helin hanımın haksız şikayetine istinaden cevabımız ; Üyelikler olunurken her bireyin sözleşmesi var bu sözleşmenin içeriğinde paket kullanım sürelerinin 45 gün olduğuna dair kullanımda belirtilir ve imzalı şekilde saklanır ayrıca sistemde 2 seans kadar alım yaptıkları yüzde 1 lik bir ödeme sağladıkları bulunmaktadır 1 sene geçmesine rağmen seanslarının kaldığını belirtip ders istediler yinede stüdyo sahibi ve ekibi olarak hemen seans uyarladık üye seansa kendi gelmedi annesini gönderdiği halde seansa aldık ancak gelen kişi özel seans istedi o an özel seansa alamadığımız için hakaret ve yanlış davranışlar da bulundu. Her danışanımızla özel ilgi ve muhabbet içerisindeyiz ancak karşlıklı saygı çerçevesinde.

Helin

Pelin hanımın sözüne güvendiğimiz için haklıyken haksız duruma düşmemize istinaden cevabım ; yaptığım ders sayısını ve kağıdı kaybettiğinizi söylemiştiniz bu kağıt elinizde duruyor fakat aldığım ders sayısı mı durmuyor? Ayrıca belim derste sakatlandığı için bana istediğim zaman gelebileceğimi söylemiştiniz biz size güvendik ve iyileşmemi bekledik fakat bel ağrılarım bana dert oldu kağıtta böyle bir madde olduğunu bende biliyorum zaten bu nedenle dava sürecini başlatmıyorum keşke sizin sözünüze güvenmeseydik45 yaşındaki kadına kalan ders sayısını alabileceğini söyleyip ayağınıza kadar çağırıp gelince de yok ders vermiyorum demeniz normal bir hareket mi? Zaten şu an sizden bir beklentimiz yok insanlar nereye gittiklerini bilsinler diye uyarıda bulunuyorum tüm çevreme de aynı şekilde merak etmeyin keşke bir öğrencinin birikimiyle gelebildiği ve bir hevesle gelip sakatlanarak zaten mağdur olduğu durumda ders aldığım gün sayısını da kaybettim deyip ders vermeyerek salonunuzun kalitesini düşürmeseydiniz

Fitness Fabrik Hayatımda Gördüğüm En Amatör İşletme

05 Haziran 2024 12:13
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Ay Pilates (Ankara) Yetersiz Hizmet

11 Şubat 2024 00:00