Yarennur sonuçtan hiç memnun değil

Play Stüdyo Üyeliğimi İptal Etmiyor

Yarennur
05 Ağustos 2024 18:39

Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurdum ve oraya yazdığımı kopyala yapıştır şeklinde aktarıyorum. 17.02.2024 tarihinde Play stüdyo tabelası altında spor salonu hizmeti veren kurumla 6 aylık üyelik yaptım. Üyelik kullanımım 15.04.2024 tarihinde başlayacaktı. Normalde 1 yıllık üyelik Tuzla şubeden kayıt olursam 6 aylık üyelik olabileceğini, devir ve iptal hakkım olduğunu müdüre hanım iletti. 15 nisanda spor salonuna gitmeye başladım spor salonu içerisinde çocuk bakım hizmeti vardı, kızımın uyumsuz olduğunu, durmadığını söylediler bende diğer çocuklara zarar vermesin diye üyeliğimi ekim ayına kadar dondurmak istediğimi söyledim. Ekim ayına kadar kalan 169 günümü devir ettiler. Şu an işe başladım ve çalışma saatlerimden dolayı salona gelemeyeceğimi söylediğimde devir ve iptal hakkımın olmadığını söyleyerek para iadesi yapmıyorlar. Sözleşmenin kenarına iptal hakkı vardır yazmaları gerekiyormuş ama ben tüketici olarak kenara not düşülmesi gerektiğini bilmiyordum. Kalan 169 günümün para iadesini istiyorum.

Üyelik İptali Sonrası Ücret İadesi Yapılmıyor, Tüketici Hakem Heyeti Ve İcra Süreci Başlatmak Zorunda Kaldım

02 Haziran 2025 12:45
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Play Gym Fitness Club Söz Verilen Hizmetten Uzak, Müşteriyi Mağdur Eden Spor Salonu Deneyimi

24 Nisan 2025 02:16
Hasine sonuçtan hiç memnun değil

Playstüdyo Sözleşme İptalinde Ücret İadesi ve İletişim Sorunları Yaşadım

19 Eylül 2025 15:00

Playstüdyo Spor Salonu Kapandıktan Sonra İade Sözüne Rağmen Ödeme Yapılmadı

Av Gülşah
09 Eylül 2025 11:54
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Usulsüz Sözleşme Ve Eksik Ücret İadesi Mağduriyeti

26 Kasım 2024 09:55