PlayStation Network London GB Kredi Kartımdan Para Çekimi Yapmış!

PlayStation Network London GB Kredi Kartımdan Para Çekimi Yapmış!
30 Ocak 2024 16:34

Üye iş yeri: PlayStation Network London GB. QNB Finansbank hesabımdan benden izinsiz 2740 TL para çekilmiş. Bildirim geldi bankayı aradım kartımı iptal ettirdim ne PlayStation hesabım var ne de bunlarla ilişki paramı iadesini acil geri istiyorum ne bu terbiyesizliktir ya insanların onayları olmadan para çekilmesi! Acil bir dönüş bekliyorum

30 Ocak 2024 17:41

Playstationnetwork london GB adında bir yer kredi kartımda 2.740 TL çekim yapmıştır hiçbir bilgim dahilinde olmadan anında iadesini sağlanmasını talep ediyorum Enpara müşteri hizmetlerini arayıp kredi kartımın iptalini istedim ancak 45-200 gün içerisinde çözüme ulaşacağını söylediler bir an önce çekilen paramın iadesini talep ediyorum!

Yorumlar (8)

Eren
Eren

Bir gelişme oldu mu?

Kemal
Kemal

Aynı şey benimde 10 Şubat tarihinde başıma geldi bugün 43 gün oldu ayne terane şifresiz nasıl para çekiyorlar benim kartımdan diyorum virüs girmiştir telefonunuza ya da link tıklamışınızdır diyor 😄 suç bende yani hafta başı ilk işim Tüketici Hakem Heyeti'ne baş vurmak olacak

Eda

Birebir aynı durum yaşandı sanal kart bilgilerimi ele geçirmişler limitim bitene kadar da alışveriş yapmışlar Enpara kredi kartımdan. İptal ettirdim bana da Aynı şekilde 45-200 gün içerisinde sonuçlanacağını söylediler.

Murat

Kardeşim ben iademi 2 hafta önce aldım süreç hızlı ve güzel geçti inşallah sende alırsın ps store destek hattına Gmail ile iletişime geçtim

Sonay
Sonay

Aynı durumla karşı karşıyayız. Süreciniz nasıl ilerliyor?

Sa kardeşim benden de habersiz çekildi 3.800 TL civarı sorunu nasıl yaptın

Eda

Murat bey merhaba ben Enpara ile iletişime geçtim siz nasıl yaptınız acaba yönlendirebilir misiniz. Firma ki iade etti paranızı

Mhmet
Mhmet

Yaklaşık 15-20 gün süreçtir bekliyorum en ufak bir dönüş olmadı 1174844 numaralı harcama itirazınız ile ilgili karşı banka ile birlikte yürüttüğümüz süreç devam etmektedir. Sureci takip ettiğimizi ve gelişme Olduğunda sizi hemen bilgilendireceğimizi bilmenizi isteriz. Daha bir başka dönüş olmadı

30 Ocak 2024 01:46
Sinem sonuçtan memnun değil

31 Ocak 2024 17:49

İzinsiz Kart İşlemiyle Mağdur Edildim, Paramı Geri İstiyorum!

24 Nisan 2025 18:02