Seda sonuçtan hiç memnun değil

PK Xd (Playpkxd.com) Oyunu Takas Sorunu Ve Haksız Pet Kaybı

05 Temmuz 2024 23:58

Pkxd oyununu uzun zamandır kızım oynuyor. Takas yaparken son anda verilecek peti değiştirerek kızımın değerli bir hayvanını almışlar. Eğer bir takas bölümü açtıysanız, iki taraf da onayladıktan sonra değiştirilmemesi gerekir.

Bunu yapan oyuncuyu da sizinle paylaşacağım. Lütfen kızımın peti faisca'yı geri yükleyin (kızımın hesabı prensessare #289873). Küçücük çocuklar birbirinden mal almayı mı öğrenecek?

Bu oyunda böyle bir şey olmaması için önceden tedbir almanız gerekiyordu. Peti alan kullanıcı adı z** #979111. Lütfen bu problemi acilen çözün.

Seda
Seda
16 Temmuz 2024 16:19

Asla bir dönüş yapılmadı

Nesli
Nesli

Bendeayniseyu yaşadım maalesef tilkikitty 3tane gozgozukmuo takasla almıştım cokuzgunum

Bu işte kızınızın da büyük bir suç payı var. Takas etmek istiyor musun? Adında bir bölme çıktığında okuması lazım. Ben 2019 yani kuruluşunda3n beri oynuyorum. Ona Bahar Tavşanı verebilirim. Adım luckyxd kodum 561 hem arkadaş olurum ona belki moral olur bir xdtuber ile arkadaş olmak (İşinize yarmayacak bilgi:Ben PK xd videoları çeken bir youtuberım)

Asya
Asya

Abla benimde öyle birlik ayıcığım ve pampsım çalındı ve onayladıktan sonra geri değiştirilmiyor bence bunları yapan bazı kişiler pkxd yöneticilerinin hesapları normal kişiler bun ları yapamaz😪

Beyza
Beyza

Evet aynı şeyi ben de yaşadım tam takasa yaparken hayvanı değiştiriyorlar ve ben efsanevi hayvanlarımın çoğunu bu yüzden kaybettim.

12 Eylül 2025 20:41

PKXD Oyununda Takas Sonrası Kaybolan Özel Petim İçin Yardım Talebi