PizzaLazza Umursamazlığı Sorumsuzluğu Olan İkitelli Şubesi Olması

09 Kasım 2023 13:05

Geçen hafta PizzaLazza iki tane şubesinden sipariş verdik. 12'de siparişim teslim edilmeyince 12:45'e kadar bekledik tekrar aradım ve kuryelerin olmadığını siparişi iptal ettiklerini söylediler. Bununla ilgili tarafıma hiçbir bilgi verilmedi. Şikayet kaydı oluşturdum kimse dönmedi. Umursamadılar kısaca bugün tekrar aynı yerden sipariş verdim. Bir şeylerin düzelmiş olabileceğini umarak Ancak 11:45'te sipariş verdim. 12:35'te beni aradılar ve kuryelerinin olmadığını siparişi iptal ettiklerini söylediler. Bunun benim sorunum olmadığını ve benim mağdur durumda ikinci kez bıraktıklarını dile getirdim bana istersek şubeye çok yakın D**bayisinin olduğunu oradan sipariş verebileceğimi önerdiler bu nasıl bir sorumsuzluk? Tekrar çağrı merkezini aradım onlarda hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Sağ olsunlar nevi geri dönüşü bir özür dileme hiçbir şey yok bir daha da asla Söylemeyeceğim ama bu şekilde insanları mağdur etme hakkınız yok şu an öğle saatin geçmiş durumda ve ben hiçbir şey sipariş veremiyorum çünkü yetişmeyecek.

09 Kasım 2023 13:17 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Yaşadığınız deneyim için çok üzgünüz. Geribildiriminizi sorunun çözülmesi ve yeniden yaşanmaması adına ilgili ekiplerimize aktarıyoruz. Sizi en kısa sürede bilgilendiriyor olacağız. Bilginize sunar, anlayışınız için teşekkür ederiz. PizzaLazza

İlker sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 04:55
PizzaLazza'nın Sipariş İptali Ve Bildirmemesi
Osman sonuçtan memnun

22 Şubat 2024 19:51
Buse sonuçtan çok memnun

14 Şubat 2024 00:50

19 Ocak 2024 00:48
Murat sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 03:03
PizzaLazza'nın Getirmeyecekleri Siparişleri Haber Bile Vermemesi