Pineta Palace Hotel Roma Turu Tam Bir Hayal Kırıklığı

15 Kasım 2023 12:12

Tatilbudur.com'dan Roma tur paketi aldık. Sözleşmede yazan ve bize taahhüt edilen otelle alakasız bir otele yönlendirildik. İnternetten yaptığımız araştırmada, bu otelin çok şikayet aldığı ve beğenilmediği ortaya çıktı (otel ismi Pineta Palace Hotel Roma, siz de araştırabilirsiniz). Tur şirketiyle görüştüğümüzde, yapılan sözleşmede otel değişikliğinin yapılabileceğini söylediler. Mecburen ayarlanan otele gittik ve internet yorumlarına benzer şekilde, otel personelinin tavırları, otelin eski ve pis oluşu, soğukluğu gibi sorunlarla karşılaştık. Türkiye'ye büyük bir hayal kırıklığı ile dönüyoruz. Ayrıca, tur şirketinin ayarladığı rehber d** Hanım, bu işi isteksizce ve yarım yamalak bir şekilde yaptığı izlenimi verdi. Daha önce farklı tur rehberleriyle birçok şehir gezmiş biri olarak, d*** Hanım'ın tavırları ve özellikle Türklere karşı olan olumsuz yaklaşımı beni üzdü. Bu mesleği icra ediyorsa, öncelikle insanları ve iletişimi sevmesi gerektiğini düşünüyorum. Tura katılan grubun genel kanısı, rehberin üslup konusunda iyileştirme yapması gerektiği yönündeydi. İkinci gün, işi olduğunu söyleyerek bizi başka bir rehberle bıraktı (ki bu durum olumlu sonuçlandı, yeni rehberimiz sayesinde Roma tarihi hakkında çok şey öğrendik ve güzel bir gün geçirdik). Ancak d***Hanım'ın işi olmadığını, küçük bir grupla başka bir programda olduğunu, aynı yerlerde dolaşırken fark ettik.

Eda sonuçtan hiç memnun değil

Gazella Turizm İtalya Turu Deneyimim

07 Ağustos 2023 22:29
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Tur Bilgileri Eksikliği Ve İletişim Sorunu Tatilimi Mahvetti

19 Mayıs 2025 14:07

26 Temmuz 2024 22:42
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Seyir Defteri Turda Maruz Kaldığım Muamele

21 Haziran 2024 21:11