Pınar Zarifoğlu Analiz Desteği West Global Forex Yatırım Vaadiyle Hüsran Yaşadım

13 Aralık 2023 16:141.855

Forex için Telegram grubunda P**** Hanım'ı tesadüfen buldum. Bana güven sağladı ve ikna edici konuşmasıyla bende ona inanarak ortak işletim hesabı açtık. İşlemleri tamamen kendisinin gireceğini, benim de girebileceğimi söyledi. İlk etapta 85.000 TL yatırdım ve işlemler açıldı; 0.3, 0.2, 0.25 değerlerinde 6 adet işlem açtı. Yatırılan paraya göre bu işlemler çok fazlaydı ve sonradan öğrendiğime göre, uygulamada kaldıraç sistemini 1/150'ye getirmiş. Tabii ki zarar ettik. Rica ettim, 'emniyetli gidelim' diye, ancak sonrasında 20.000 TL daha yatırdım ve yine zarar ettik. Tekrar konuştuk ve 50.000 TL daha yatırdım. Emniyetli ve küçük lotlarla işlem açılması gerektiğini bildiği halde, XAUUSD üzerinden 4 adet satış işlemi yaptı. Her seferinde hesabı kritik seviyelere getirdi. Ne söylesem bir mazereti vardı. 'Teminat yükselsin, satışı kapat' diyorum, 'olmaz, düşer' diyor, sonra beni dinleyip teminatı yükseltiyor. Bunun yanında, açtığı işlem sayısı ve lot girişleri, her seferinde emniyetli gitmemizi uyarmama rağmen, 'dönecek karımız var' diyerek beni zarara uğrattı. Ekran görüntüleri, dekontlar ve konuşmalar hepsi dosyalanmıştır. Kendisi, benim işlem kapattığımı iddia ediyor. Detaylarda short olduğum açık, ekran görüntülerinde mevcut. En önemlisi, ben zarar ederken bir saat ortadan kaybolup, sonrasında 'siz bilirsiniz' diyerek %50 teminat seviyesi ile beni baş başa bırakıp, sabah hiçbir şey olmamış gibi bana yüklenmesi, her şeyin yazılı ekran görüntüleriyle kayıt altına alınmış olması. Ortak hesap olarak kendisinin para kaybettiğini iddia etse de sistem belli; sistemden aktarım yapıyor, zarar ettiriyor ve para West Global'e kalıyor. Ayrıca hesabımdan 500 USD başka bir yere havale yapmış. 'MetaTrader 5 kullanacağız' dedi. Para yatırınca 'savaş var, o sıkıntı' dedi. Anlatacak çok şeyim olsa da bu kadarı buraya yeterli. Firmaya para iadesi için mail attım, ancak geri dönüş olmadı. Şimdi buraya yazıyorum, cevaplanmaz ise CİMER ve savcılığa sırasıyla tüm resmi kurumlara başvuru yapacağım.

18 Aralık 2023 13:14

4 gün geçti ve maalesef kimseden geri dönüş olmadı, bunun sebebi de büyük ihtimalle bu işi Kıbrıs'tan yapıyor olmaları ve yasal olarak şikayetimin etkisi olmayacağı düşüncesindeler. Ayın 27 sinde ben savcılığa giderek şikayetçi olacağım ayrıca 6 ay içinde şikayet etme hakkım olduğu için Kıbrıs'a gidip oradan da şikayet edeceğim. Bende her şeyi araştırıyorum kıbrıslı olan hiç kimseyi yatırımcı olarak almıyormuş bu tür firmalar şikayet yerinde olunca sıkıntı yaşanıyor Muş. Kıbrıs'ta akrabalarım var hepsi ile görüştüm hakkımı sonuna kadar arayacağım çünkü haklıyım... 14000 USD kaybettim daha önce kimseyi şikayet etmedim çünkü benim hatam vardı ama bu olay tamamen karşı tarafın ard niyeti. Kendim kaybetsem bu kadar zoruma gitmezdi. Herkese tavsiyemdir çok iyi araştırın yoksa yıllarca biriktirmeye çalıştığınız 1 günde heba olur.

Yorumlar(10)

Osman
Osman
26 Eylül 2025 22:42

Ben de yüklü miktarlarda para kaptırdım bir sonuç alabildiniz mi.

İrfan
İrfan
4 Eylül 2025 17:50

Merhabalar Cihan bey herhangi bir sonuç alabildiniz mi aynı sorun bende de var şu anda bilgi paylaşırsanız sevinirim.

18 Ocak 2024 15:45

Elimde her türlü belge mevcut dolandırı. I olduğunu kabul ettiği yazışmalar bile mevcut size belge desteği sunabilirim

18 Ocak 2024 15:41

Hocam bana ulaşırmısınız benimde başıma böyle bir şey geldi tam sizin anlattığınız gibi Pınar Zarifoğlu'ndan kaynaklı birbirimize destek olalım şikayetçi olalım şikayetçi olduysanız ben şahit olayım size

West Global Forex Bir Yatırım Şirketinde Yaşanan Sorunlar

Özgehan
7 Kasım 2023 16:253.333

West global - z***** ö***** z***** ö***** Telegram'da kendini fon-foreks uzmanı olarak tanıtan bayanın yönlendirmeleri i...

1 Destek4 Yorum

Zeynep Öztürk Analiz Desteği Sorun Yaşama

Tc Nilay
2 Ekim 2023 17:052.778

Z**o*** diye birini Telegram'dan ekledim. Vıp işlemlerde ciddi paralar kazandığına dair fotoğraflar atıp duruyordu. Bana...

2 Destek3 Yorum