Ömer sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 21:59

Pimapen firmasından beklemediğim bir sorunla karşılaştım ve umarım bu şikayete yanıt alabilirim. İşim nedeniyle Trabzon'da bulunmaktayım. Rize/Ardeşen'deki inşaatımız için Pimapen bayisi olan Nekna PVC ile anlaştıktan sonra, 2023 yılı içerisinde işin tamamlanma aşamalarına göre ödeme yaparak toplamda PVC işleri için 126.753 TL ödeme yaptık. Farklı bir ilde çalıştığım için inşaatı bizzat takip edemedim. Ödemeleri banka EFT'si aracılığıyla gerçekleştirdik. İnşaatın bitiminden sonra, birçok camın ayrı ayrı laminat döşemelere su sızdırdığını fark ettim. Camları kendim kontrol ettiğimde, camların kapanınca aralık bıraktığını dış cepheden çektiğim video ile tespit ettim. Aynı ilçede bulunan başka bir firmanın (Egepen) görevlisinden rica ederek inşaata çıkardığımda, birçok camda kapanma sorunu olduğunu, bazı büyük camların kanatlarının küçük olduğunu ve aralık bıraktığını, üstelik Pimapen olduğunu düşündüğüm camların birçok aparatının Pimapen markası olmadığını ve birbirine uymadığını belirtti ve bölge bayisi veya merkezle iletişim kurmamızı önerdi. Şu an yaşadığım duruma mı üzüleyim yoksa kabaran laminat döşemelere mi kızayım bilemiyorum. Acil olarak, gerçekten yetkin bir bayi görevlisinin gelip durum değerlendirmesi yapmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. En kısa sürede dönüş yapılmasını bekliyorum.

14 Şubat 2024 14:30 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sn. Ömer Faruk Ç., Şikayetiniz ilgili departmana aktarılmıştır. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Pimapen Pvc Pencere Kapı Sistemleri

01 Mart 2024 15:04

Ömer Faruk Ç., Şikayetinizle ilgili tarafınızla tekrar görüşme yapılmış olup, tadilat yapıldığına dair tarafınızdan teyid alınmıştır. İyi günlerde kullanmanız dileiğiyle. Saygılarımızla, Pimapen Pvc Pencere Kapı Sistemleri

30 Nisan 2024 22:14

Sayın sorumlu, tadilat yapıldığını teyit etmedim. Bir şeyler yapıldığını ama mesafem uzak olduğu için henüz kontrol etmediğimi belirttim. Kontrolü yaptık ve eksiklerin kısmen giderildiğini personelinizle birlikte gördük. Ekipleriniz kalanı da gidereceğini belirtti. Bekleyip göreceğiz. Bir alışveriş bu kadar dallanıp budaklanmamalı. Bir sonraki PVC tercihimin Pimapen markası olmayacağına eminim.

19 Haziran 2024 09:53
Sıfır İnşaata Takılan Pimapen Pencerelerin Hepsinin Su Alması Sorunu

İstanbul merkezin yönlendirdiği Pimapen Trabzon bölge bayisi telefonlara yanıt vermiyor, Rize Ardeşen Pimapen bayisi ise ilk şikayetten önce çekmediği çerçeve mastiklerini çektikten sonra devam eden kapanma ve su alma sorununun üzerinden 1.5 ay geçmesine rağmen ne sorunu çözdü ne de telefonlarıma çıkıyor. Bu firma merkezinin de onayladığı şekilde Pimapen marka olmayan aparatlar kullanmakta. Pimapen pişmanlıktır, Pimapen ne alın ne de aldırın. Mahkemede görüşeceğiz.

Gökhan sonuçtan memnun

Gökhan
03 Kasım 2023 14:44
"Yarım saatte düzeltilebilecek bir işlem için 1.5 ay beklemiş olmak beni çok tatmin etmedi açıkçası. Bayi politikaları gözden geçirilse daha iyi olur. Yine de teşekkür ederim."
Bağcan sonucu yetersiz buldu

Bağcan
09 Ocak 2025 09:47
Pimapen Bayisinden Hayal Kırıklığı: Sürekli Sorunlar Ve İletişimsizlik
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Pimapen Bayisi Aspolat Yapı İle Bitmeyen Tadilat Çilesi

Ahmet
04 Temmuz 2025 22:55
Çağıl sonuçtan hiç memnun değil

Pimapen Teslimatındaki Sürekli Ertelemeler Ve Güvenlik Sorunu Nedeniyle Mağduriyet

Çağıl
02 Haziran 2025 09:38
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Atilla
03 Haziran 2024 22:08