26 Haziran 2023 23:257.596
Harun'un Teşekkür Mesajı
Şikayet var sayesinde ulaşım sağladım. Çok teşekkürler

Dairemi komple Nirvana serisi 80 lik ısıcamlı Pimapen yaptırdım daha bir sene olmadı silikonlar çatladı balkon kapı menteşeleri yamulmaya başladı kapının pimini kısa takmışlar kağıt sıkıştırmışlar yazık günah gerçekten yaptırdığımız Pimapen bayii kapanmış. Pimapen Ankara bölge müdürlüğü telefona bakmıyor eski Pimapen kalmamış. Contalar bile düzgün kesilmemiş. Sineklik vidaları tutmuyor.

11 Temmuz 2023 17:40 (Şikayetten 14 gün sonra)

Sn. Harun U., Şikayetinizle ilgili tarafınızla geçen hafta görüşme yapılmış olup, konu ilgili bayiye tekrar iletilmiştir. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Pimapen Pvc Pencere Kapı Sistemleri

19 Temmuz 2023 09:52

Menteşe sorununu çözemedik böyle olmasının normal olduğu söylenildi cam kolu çözüldü tekrardan üstten silikon çekildi

7 Mayıs 2024 10:11

Şikayet var sayesinde ulaşım sağladım. Çok teşekkürler

PİMAPEN'CİLER 2 Aydır Beni Oyalıyor!

Gökhan
Gökhan
3 Kasım 2023 14:4412.254

"Yarım saatte düzeltilebilecek bir işlem için 1.5 ay beklemiş olmak beni çok tatmin etmedi açıkçası. Bayi politikaları gözden geçirilse daha iyi olur. Yine de teşekkür ederim."

Pimapen Bayisinin Yetersizliği Ve İlgisizliği

Metin
Metin
9 Aralık 2024 23:133.261

"Merhabalar, üretici bayi bugün gelip hatalı imalatlarla ilgili düzeltme çalışması yaptı. Soğuk havalarda rüzgar alma sorunu tekrar yaşarsak direkt arayabileceğimizi ilettiler Teşekkür ederiz"

Pimapen Marka PVC Doğramalardan Ses Ve Soğuk Geliyor

Görkem
Görkem
20 Kasım 2023 17:4411.258

Ankara Yenimahalle'de 2 yıldır yeni bir sitenin dairesinde oturuyorum. Müteahhit firma tüm PVC doğramaları için Pimapen ...

Bağcan
Bağcan
9 Ocak 2025 09:474.527

"Teşekkürler, sorun çözüldü ancak süreç çok uzun sürdü. Ufak iki kanat üretip göndermek 3 aydan fazla zaman almamalıydı. Üstelik Agempen ile iletişim kurmak neredeyse imkansızdı; ne telefonlara cevap verdiler ne de mesajlara döndüler. Bölge ve genel müdürlüğün devreye girmesi ve tüketici heyetine başvurmam olmasaydı, muhtemelen 6 ay daha beklemek zorunda kalacaktım. Bu süreçte Pimapen’den değil, Agempen’den hiç memnun kalmadım ve yaşadığım sorunlar markaya karşı güvenimi sarstı. En basit örnekle, bir bayiye 3 ay boyunca söz geçirememeleri ve alternatif bir çözüm sunmamaları kabul edilemez. Bundan sonra Pimapen’i tercih etmeyeceğim."

1 Destek

Öne ÇıkanKonular