04 Kasım 2023 11:23

Pierre Cardin uygulaması üzerinden alışveriş yaptım. Ürün indirime düşmüştü, satın aldım. Belirli bir süre geçtikten sonra bana mail atıldı. Mailin içeriği 'Temin edilemeyen ürün' diye. Ürünü satın aldıktan sonra zaman geçtikten sonra tarafıma atılan ürün tedariği yapılamıyor bahanesini kabul etmiyor ve marka hakkında şikayetçi olmak istiyorum. Tüketici ile alay eder gibi ilk başta ürünü satıyor ve sonra da ürünü iptal ediyor. Şayet ellerinde bu ürün yoksa neden uygulama üzerinden satıyorlar? Ürün ellerinde mevcutsa neden ürünü göndermiyorlar? Mağduriyetimin giderilmesi adına ürünün tarafıma ulaştırılmasını veya ürün gerekirse ellerinde tükenmişse bile yeni sezonunun temin edilmesini arz ediyorum. Bir de alay eder gibi 50 TL indirim kodu tanımışlar. Ben sizlerin 50 lirasını değil, satın aldığım ürünü istiyorum! Ve ben iade istemedim, bana para istemedim. Müşteri hizmetleri de dile getirdiği gibi şu an ben satın aldığımda ürün stokta vardı, sonradan ürünler onaylanınca ürünün gönderilemeyeceğine karar verilmiş.

05 Kasım 2023 01:06
Pierre Cardin Giyim Pierre Cardin Ürünü Satıp Ürünü Göndermemesi

Ürünün bittiğini söylemişlerdi stoklarında olmadığını aradan 1 gün geçti ve sonuç ürünün mevcut olduğu ortaya çıktı tarafıma bu ürünün gönderilmesini talep ediyorum ve iadeyi kabul etmiyorum

Mert sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 18:55

02 Şubat 2024 14:18
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 13:58
Pierre Cardin Giyim Ürünün Ücretini İade Etmemesi

26 Aralık 2023 18:06
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2025 12:28