Hale sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 00:00

10 ay önce anneme Anneler Günü'nde aldığım Philips buhar kazanlı ütümüzde gerçekten büyük bir sıkıntı var. Servise götürdük, 15-20 gün serviste kaldı. Bize verirken tek dedikleri, kireç bölümünü sıkmamışsınız, bu yüzden sorun yaşadınız. Şu anda ürünü servisten aldık. Annem kullandı ve tekrar aynı hatayı yaşıyoruz. Ürün kireç bölümünden aşırı derecede sıcak bir buhar veriyor ve ütü yaptığımız anda havaya ve yüze aşırı sıcak bir buhar veriyor. Birden beyaz ışık yanıyor, kendini kapatıyor ve ürünün alt kısmı paslanmış. Hiçbir şey yapmadığımız halde bize bir yeri, bir şeyi ütülediniz, böyle olmuş dendi. Asla böyle bir şey olmadı. Ben de evimde Philips kullanıyorum diye annem için bunu seçtim ama servisinden bile memnun kalmadık. Ürünle hemen ilgilenilmesini istiyoruz ve yenisini verebiliyorsanız yenisini verin. Ürününüzün arkasında olun. Sürekli garanti vs. servisle uğraşacaksak kimseye asla önermeyeceğim bir marka olur.

Kişisel
Kişisel

Buraya doğru gidiyor bizim ki Dee bakalım buradaki servise yazarım yine... Sayın yetkililer YouTube'dan basit arıza olabilir bu duruma gelen. Periyodik müdahaleler ile İlgili videolar yetersiz bununla ilgili teknik videolar çekmenizi tavsiye ederim

PHILIPS Philips Buhar Kazanlı Ütü Ciddi Sıkıntı

Elanur sonuçtan hiç memnun değil

Elanur
30 Kasım 2024 23:25
Elif sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 15:25
philips-philips-akilli-buharli-utu-2.pdf