Musa sonuçtan hiç memnun değil

Philips TV Philips Marka 58PUS8507 TV Şikayet

13 Eylül 2023 14:27

17.11.2022 tarihinde Antalya ili Kepez ilcesi Özdilek AVM içerisindeki Teknosa mağazasından 15.500 TL'ye 15 aylık kredi ile Philips marka 58PUS8507 model bir televizyon satin aldık. Ürün ilk başta çok güzel çalışıyordu. Aradan 3 4 ay kadar geçti ekranında yatay ve dikey çizgiler meydana geldi. Öyle ki biz ekrana bizden kaynaklı bir şey gelmesin diye 1.400 TL'ye ekran koruyucusu bile satin aldık. Teknosa nin ilk kuruluma gönderdiği servisi çağırdık ürünün arızalı olduğunu söylediler ve götürdüler. Biz yeni aldığımız TV hemen arıza verince değişim talebinde bulunduk. Ama maalesef değiştirmediler. Servisteki eleman TV yi tamir edip getirdiklerinde ekranın tamamen değiştiğini ve TV nizi sıfırlanmış gibi düşünmemizi söyledi. Tekrar urunu kullanmaya devam ettik bu defa ürün ağustos 2023 te yine arıza verdi yine ekran arızası bu defa ilk açıldığında ekranın yarısından aşağısı kararıyor bir sure sonra geçiyordu. Yine Antalya servisi Can Teknik geldi ve televizyonu 20 Ağustos ta götürdü biz yine değişim talebinde bulunduk tamir edilebilir bir problem olduğu için tamir edeceklerini söylemişler ve bugün 13 Eylül ve TV hala genel merkezde bir bilgi verilmiyor. Servisi arıyorum genel merkezden bilgi yok diyorlar müşteri hizmetleri numarasını arayın diyorlar. Müşteri hizmetlerini arıyorum servisi arayın diyorlar Philips genel merkezle bir türlü iletisim sağlamamıza engel oluyor iletisim bilgisi vermiyorlar. Philips değişimde yapmıyor kredisi devam eden TV yi 10 aydır kullanacağız ama bunun 1.5 ayı serviste geçti. Değişim de yapmıyorlar 3 ayda bir arıza veren bir ürünün garantisi bittiğinde tamiratı için bizden tonla para isteyecekler. Philips benim ya ürünümü değiştirsin ya da iade alsın. Ben bu ürünün tamirini kabul etmiyorum. Konuyla ilgili destek bekliyorum. Ve buradan herkese söylüyorum Philips marka urunu evinize sokmayın. Çünkü kötü bir ürün kötü bir müşteri hizmetleri kötü bir servis kotu bir genel merkezleri var hiçbir şekilde sorununuza çözüm odaklı yaklaşmıyorlar. Müşteri memnuniyeti onlar için önemli değil. Muhatap olacak kimseyi bulamıyorsunuz konuştuklarınız da sizin sorununuzu gidermiyorlar sadece sizi anlıyoruz ama diye biten cümleler kuruyorlar. Teknosa ile görüştük bize siz ürünü sattınız diyoruz bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar. Ürünümüz 1 yıl olmadan 2. Hatayı verdi 7 gün sonra 1 ay olacak hala serviste muhatap kimse yok. Kesinlikle Philips markayı bir daha kapımdan içeri sokmam.

13 Eylül 2023 14:58 (Şikayetten 31 dakika sonra)
Musa
Musa
14 Eylül 2023 06:44

Ben sizden cihazın durum bilgisini istemedim mail de durum bilgisini yazmışsınız. Ben sizin arızalı olan sürekli ekran hatası veren ürününüzü kullanmak istemiyorum. Hala onarım yapılacağını söylüyorsunuz. Bir de üzüntü duyduğunuzu yazmışsınız. Bana geldiğiniz çözüm bu olmamalı. Philips hatalı ürün yapıyor ve bu hatasının arkasında da durmuyor. Ürününüzü kullanmak istemiyorum. İade ya da değişim yazınızı bekliyorum. Can teknik de müşteri hizmetlerinizin de topu birbirine atmaktan başka bildiği bir şey yok. Ayrıca can teknik i aradığımızda genel merkezden bilgi olmadığını beklediklerini söylüyorlar. Kendi içinizde bile iletisim mi kuramıyorsunuz yoksa insanlara mi oynuyorsunuz ayrı bir muamma. Ürün iadesini ya da değişimini talep ediyorum siz müşterinizin arkasında durmazsanız ben tüketicinin arkasında duracak Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Ben sizin arızalı TV nizi tamir ettirip ettirip, tamir suresinde kredisini ödeyip evde TV siz 1 ay 15 gün bekleyemem. Bilginize.

Kısa Sürede Arızalanan Televizyon İçin Yüksek Onarım Ücreti Ve Destek Eksikliği

03 Eylül 2025 19:02
kisa-surede-arizalanan-televizyon-icin-yuksek-onarim-ucreti-ve-destek-eksikligi-2.jpg
kisa-surede-arizalanan-televizyon-icin-yuksek-onarim-ucreti-ve-destek-eksikligi-1.pdf
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Gelen Philips TV Nin İptalini İstiyorum

08 Mayıs 2024 12:22

24 Temmuz 2023 16:35
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Philips Televizyonda Kısa Sürede Yüksek Maliyetli Ekran Arızası Yaşadım

Şükrü
13 Ağustos 2025 20:01
Salim sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2023 17:20