PHILIPS Ev Aletleri Lazer Sensörü Hatası Philips 7000serisi Robot Süpürge

PHILIPS Ev Aletleri Lazer Sensörü Hatası Philips 7000serisi Robot Süpürge
19 Ağustos 2024 00:56

Lazer sensörünün engellenmediğinden emin olun. Daha bir hafta önce aldığım Philips 7000 serisi robot süpürgem bugün iki odayı temizledikten sonra şarja döndü ve şarjı dolduktan sonra kalan iki odayı özel temizlik olarak seçtim ve temizlemesi için başlattım ama 'Lazer sensörünün engellenmediğinden emin olun' diye bir hata ile karşılaştım. İnternette ve uygulamada bu hatayı araştırdım ama çözüm niyetinde bir şey ile karşılaşmadım. Bu arada manuel kontrolde süpürme ve paspas işini uzaktan kontrolle yapıyor ama kendisi hareket etmiyor. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

19 Ağustos 2024 13:27 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak cihazınızın alt kısmında açma kapama düğmesini kapatıp açıp, sonrasında cihazın üst kısmında yer alan açma kapama düğmesine ise 3 saniye uzun süreli basılı tutup denemeniz gerekir. Aynı zamanda cihazınızın sensörleri kirli olabilir, cihazın sensörlerini , fırça ve hazne alanını kontrol etmeniz gerekmektedir. Bu alanlara bir cisim sıkıştığında arıza verebilmektedir. Bununla birlikte önbellek temizliğini de sağlamanız gerekmektedir. Bu işlemleri sağladığınız da hata ortadan kalkacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Damla sonuçtan memnun

14 Ekim 2024 12:48
"Şikayetimden yaklaşık 10/15 dakika içerisinde yetkili bir temsilci benimle iletişime geçti ve detaylı inceleme sonucunda servise gidilmesi konusunda yardımcı olacağını söyledi ben cihazımı bana yakın olan bir servise yönlendirdim ürünümde çok kısa bir süre içerisinde ne olduğunu söyleyip garanti kapsamında sorunlu kısmın değişeceğini söylediler açıkçası verilen hizmetten memnun kaldım hem işlemler hem de süreç hiç uzamadan halledilmiş oldu firmaya (Philips ev aletleri) şahsım adına ve çalışanlara teşekkür ederim 🙏🏻"
Philips Robot Süpürge İle Sürekli Lazer Sensör Sorunu

Robot Süpürge Lazer Sensörü Hatası Nedeniyle Çalışmıyor