Nalan sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Lazer Sensör Arızası

25 Mart 2024 23:28

Eylül ayında Philips marka 3000/2 model robot süpürge satın aldım. Şubat ayında lazer sensöründe bir arıza nedeniyle cihazı servise gönderdim. İki hafta serviste kaldıktan sonra, servis bana ürünü servis formu vermeden teslim etti. Ertesi gün aynı arıza nedeniyle tekrar servise göndermek zorunda kaldım. Bir hafta sonra ürün elime ulaştığında kurulumunu yaptım ve cihaz yalnızca 10 dakika çalıştıktan sonra üçüncü kez lazer sensör arızası verdi. Servis bu sefer ürünü evimden alarak merkeze gönderdi. Aynı arızayı üç kez yaşamama rağmen, servisin bana eksik bir servis formu vermesi nedeniyle haklarımı talep edemiyorum.

27 Mart 2024 16:33 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın E., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak destek aldığınız servisin ismini bizimle paylaşabilir misiniz? Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

28 Mart 2024 08:53

Merhaba destek aldığım servis caner elektronik

28 Mart 2024 14:16

Sayın E., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Sizin adınıza ilgili departmanlarımız ile görüşme sağlanacaktır. Beklemenizi rica ederiz. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

28 Mart 2024 15:11

Sayın E., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili sizin adınıza ilgili departmanımız ile görüşme sağlanmıştır. Cihazınız için ilk servisimizden destek aldığınızda yazılım güncellemesi yapılması sebebi ile bir arıza olarak görüntülenmemektedir. Güncelleme işlemlerini sizlerde kendiniz sağlayabilirsiniz. 2. servis desteğinizde lazer sensör hatası için kontrol edildiğinde fırça motor temizliği sağlanarak tarafınıza teslim edilmiştir. Oluşan 3. servis görüşmenizde ise 2. kez lazer sensör hatası oluştuğu için cihazınız merkez servisimize gönderilmiştir. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

30 Mart 2024 22:13

Ben ilk servise götürdüğümde lazer sensör arızası vardı servis buna rağmen yazilim güncellemesi olarak girmiş ben yazilim güncellemesi için servise götürmemiştim

30 Mart 2024 22:16

Benim güncelleme sorunum yoktu başından beri lazer sensör arızası sorunum vardı bu servisin hatası bunu kabul etmiyorum

30 Mart 2024 22:16

Nazilli Philips servisi caner elektronik berbat bir servis

03 Nisan 2024 00:09

Philips xu3000/2robot süpürge 3 defa lazer sensör arızası nedeni ile servise gitti son geldiğinde de aynı arızayı verdi ve servis buna bir çözüm hala üretemiyor yani hala sorunum giderilemedi bir çözüm istiyorum Philips gibi bir marka nasıl olur da ürününün arkasında duramaz

Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Berfin
22 Nisan 2024 22:53

Nazlı
02 Mayıs 2024 16:39
Philips Ev Aletleri Robot Süpürge, Lazer Sensörü Hüsranı
Esra sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips 3000 Robot Süpürge Pişmanlığı

Esra