Marlboro Edge Sky Ürün Eksikliği Mağduriyeti

Oğuzhan
21 Aralık 2024 01:112.057

Merhaba, Marlboro Edge sky ürününü hiçbir markette bulamıyorum. Bu sigaranın artık gelmeyeceğini söylüyorlar.
Rica ediyorum. Bu kararınızdan vazgeçin kullananlar mağdur.
Neden üretimden kalkıyor tiryaki kişi başka sigara içemiyor sizde müşteri kaybediyorsunuz.

23 Aralık 2024 12:05 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Oğuzhan Bey, Geri bildiriminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 48 saat içerisinde Tüketici Danışma Hattımız sizinle iletişime geçecektir. Saygılarımızla, PHILIP MORRIS Tütün Mamulleri Tüketici Danışma Hattı

Yorumlar(5)

1 Ocak 2025 03:23

Marlboro Edge sky üretimden kalkmasını istemeyen arkadaşlar Bura'dan firmaya bildirimlerinizi göndermeye ve daha ciddi şekilde ilgililerin bu konuyu dikkate almalarını sağlamak amacıyla like ve yorum eklemeniz çok önemli. Zira aramalar müşteri hizmetlerinden ileriye gitmiyor.

1 Ocak 2025 03:23

1 Ocak 2025 00:14

Marlboro Edge skyın tedavülden kalkmasını istemiyoruz. Muadili olmayan bir sigara tamam az satılıyor olabilir ama kullananlar çok büyük boşluğa düşecektir kararınızı tekrar gözden geçirmenizi istiyoruz

30 Aralık 2024 09:53

Marlboro Edge Sky Ürününü Bulamama Sorunu

Ecem
10 Kasım 2024 19:204.246

Merhaba, Yaklaşık 2 haftadır Marlboro Edge sky ürününü hiçbir markette bulamıyorum. Üretimden mi kalktı bu bilgiye de n...

7 Destek3 Yorum

Eren
Philip Morris Sigara Komisyon Ücreti

Philip Morris SigaraKomisyon Ücreti

Yusuf
Philip Morris Sigaranın İçinden Odun Parçası Çıktı!

Philip MorrisSigaranın İçinden Odun Parçası Çıktı!

Usr
Philip Morris Parliament'ten Kışlık Odun Çıkmadığına Dua Etmemiz Mi Gerekiyor?

Philip MorrisParliament'ten Kışlık Odun Çıkmadığına Dua Etmemiz Mi Gerekiyor?

Mahsun
Philip Morris Lark Sigara Tadı Bozulmuş!

Philip Morris LarkSigara Tadı Bozulmuş!

Furkan
Parliament Sigarasının Kötülük Seviyesi