Sadık sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 16:38

Sayın Yetkili;

11.05.2024 tarihinde saat 9:00 da general oto servisinizde aracımın ilk bakımı için randevu oluşturdum ve sabah saatlerinde aracımı teslim ettim.
Servisin söylemiş olduğu saatte aracımı teslim almaya gittiğimde aracımın temizlenmekle temizlenmemek arasında bir durumda olduğunu gördüm sadece su vurmuşlardı.
Garipsedim ama çokta önemsemedim.
Nedenini aracımı evin önüne götürdüğümde aracın yolda kuruduktan sonra fark etim.
Aracımın sağ alt çamurluk ve jantını vurduklarını gördüm.
Ve o zaman anladım yetkili personelin araç yıkama alanından neden beni uzaklaştırmaya çalıştığını.
Pazartesi ilk iş olarak servise geri gittim ve gerekli itirazlarımı yaptım.
Kabul etmediler önceleri kamera kayıtlarını istedim bariz bir şekilde belli oluyor araç giriş ve çıkış anları. Servis müdürü hasarı gidermeyi kabul etti ve bizi ileri tarihte aranacağımız söyledi.
Ben tabelada General oto yazıyor diye gitmedim. Ben Peugeot garantisi olduğu için gittim. Tabelanın sağ alt kösesindeki General otoyu tanımam, Benim muhatabım Peugeot diye gittim. Umarım pişman olmam. Yapmış oldukları hataları gizlemeye çalışıp insanları saf yerine koymaları hiç hoş değil, evet bildiğiniz bize saf muamelesi yapıp kusurlarını göstermemek için aracı kirli telim ettiler.
Hiç yakışmadı bu Peugeot yetkili servisi olan bir kuruma.
Aracımız daha 6 bin kilometrede ve işlemli olacak. Bir de bir şey olmaz plastik aksam deyip temenni etmeye çalışıyorlar.
Bir de başka bir arabanın parçasını söküp bizim arabaya takmayı teklif ettiler, olacak iş değil gerçekten. Nerede kaldı Peugeot güvencesi. Bir daha asla gitmem o servise gerekli mecralardan şikayetimi yapacağım ve takipçisi olacağım. Konuyu bilginize arz eder gereğini yapacağınızı umut ederim.

Saygılarımla.

14 Mayıs 2024 16:42
Peugeot Yetkili Servis Aracımı Çarptı

Alpay sonuçtan hiç memnun değil

Alpay
28 Kasım 2024 10:36
Hakan sonucu yetersiz buldu

Hakan
06 Ekim 2024 16:57
Servis İlgisizliği ve İkame Araç Sorunu
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
04 Ekim 2023 16:58
Peugeot Sıfır Araç Boya Hatası

Çağri
16 Ekim 2023 08:36
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
15 Nisan 2024 16:38