Peugeot Kahyaoğulları'nda 2 Aylık Bekleyiş Ve İlgisizlik

Hande
03 Aralık 2024 17:12

Peugeot Kahyaoğulları İlgisiz Servis, Gecikme ve Tamir Sorunu:

2022 model Peugeot marka aracıma başka bir aracın önden çarpması sonucunda aracın radyatörü patladı, ön plastik aksam kırıldı ve kaput yamuldu. 25 Eylül 2024 tarihinde gerçekleşen bu kaza sonrası aynı gün içinde aracı çekiciyle İzmir Peugeot Kahyaoğulları'na çektirdim. 2 aydan daha uzun bir süre geçmiş olmasına rağmen hala her aradığımda araç Fransa'dan kaput bekliyor diyorlar. Araçla ilgili hiçbir işleme başlanmamış, patlak olan radyatör 3 gün önce yani araç servise gittikten tam 65 gün sonra tamire gönderilmiş. Onarım yapılamaz kararı çıkarsa yeni radyatör siparişi verilecek ve onu da beklemek zorunda kalacaksınız dedi. Bir de usta. 2 ay boyunca araç serviste yatmış hiçbir işlem yapılamamış yani. Neden 2 aydır göndermediniz onarıma diye sorduğumda siz de haklısınız dedi sadece. Dün Peugeot genel merkezden aranarak kaputun ulaştığı ve servise girdiği bilgisi verildi. Hemen servisi arayarak araçla ilgilenmesi gereken İ**** usta ile görüştüm. Kendisi kaputun geldiğini görmediğini, kontrol edip haber vereceğini söyledi. Geri dönüş yapmayınca bugün tekrar aradım. Hala kontrol edemediğini ve çok yoğun olduğunu söyledi. 2 ayı geçkin süredir beklenen parçanın gelip gelmediğini bile söylemelerini günlerce bekleten bir firma bu. Aracımla ilgili herhangi bir işlemi 2 aydan fazla bir süre hiçbir şekilde yapmayan Peugeot beni hala mağdur etmeye devam ediyor. Genel merkezi arayıp sürekli kayıt açtırıyorum ancak genel merkezde benim dosyamla ilgilenen M**** hanımı da günlerdir beni aramasını ve bilgi vermesini bekliyorum. Bir daha asla ve asla bu firmadan araç almam, kendi aracım servisten çıktıktan sonra da aracımı satarım. Bu firma asla müşterisinin arkasında durmayıp aylarca mağdur ediyor. Almayı düşünüyorsanız vazgeçin yaşattıkları mağduriyeti bilin.

Airbag Ve Emniyet Kemeri Arızası Sürekli Tekrar Ediyor

Taner
23 Nisan 2025 21:33
Airbag Ve Emniyet Kemeri Arızası Sürekli Tekrar Ediyor

Osman
21 Temmuz 2023 11:49

Murat
24 Haziran 2025 10:22
Utkan sonuçtan hiç memnun değil

Utkan
07 Haziran 2024 20:14