Peugeot 5008 Motor Değişimi

Siracettin
14 Şubat 2024 15:03

2023 eylül ayında Gülan otomotiv firmasından Peugeot 5008 gt model aldığım araç daha 3000 bin km motor arızasından kaynaklı
Otobanda ailemle giderken büyük bir tehlike atlattık araç kendi kendine fren yaptı motordan tıkır tıkır sesler geldi ve ekranda en ufak bir
Uyarıda olmadı aracı müsait bir yere çektim ve sonra motor arıza ışığı yandı araçtan indiğimde sol arka lastikten büyük bir duman çıktı
Kışın ortasında otobanda araçtan ailemi indirdim servis yetkilisi arkadaşlara durumu anlattım çekiciyle aracı alacaklarını söylediler
Tam 2saat 10 dakika otobanda çekici bekledim.

Daha sonraki süreç servisten arandım motor ve turbo değişimi olması gerektiğini söylediler tamamen fabrikasyon bir hatadan ötürü
İki iş günü içerisinde aranacağımı söylediler defalarca aramama rağmen 4 gün sonra aradılar ve aracın motor ve turbo değişiminin yapılacağını
Söylediler ben bunu kabul edemeyeceğimi aracımın yenisiyle değişimini istiyorum dedim fakat bu konuda mağduriyetimle en ufak alakadar
Olmadılar bende bu şekilde olursa hukuki işlem başlatacağımı söyledim

Servisten işlemin devam edilmesi konusunda bilgi verdim aracımın benden alınması tam 18 gün oldu ve hala ikame araç için aranmış değilim her aradığımda da işlem devam ediyor diyorlar başka bir sonuç maalesef alamadım.

profile profile profile

Auto
Auto

Servislere daha çok denetim yapılmalı Peugeot Türkiye bu konuda maalesef yetersiz aynı durumu Fransa'da yaşasanız anında çözüm bulurlar malum Türkiye olunca böyle oluyor

Fatih

12 Nisan 2024 21:32

Pişmanlık Yaratan Peugeot 408 Gt

Nurzat
08 Temmuz 2024 15:07
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 3008: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Sedat