Teoman sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 3008 Klima Arızası Ve Yetkili Servis İlgisizliği!

18 Eylül 2024 23:24

Sıfır kilometre 2023 Ekim'de aldığım Peugeot 3008 model aracın klima arızası uzun zamandır çözülemiyor. Bu süreçte 4 defa yetkili servise götürmeme rağmen sorun giderilemedi. Aldığım günden beri ustalar tarafından gaz basılıp geri yollanıyorum. Yaz sıcağında sıfır aldığım arabamı konforlu bir şekilde kullanamadığım için yetkili servis tarafından ikame araç verilme teklifi dahi düşünülmeyip üstünde durulmadı ve ilgilenilmedi. Bununla alakalı hukuki süreç başlatmak için evrakları toplamaktayım.
Sıfır bir araç alırken güvenlik, kalite ve değer kaybı yaşanmadan kullanım beklemek en doğal hakkım. Bu nedenle, aracımın ya iadesini ya da sıfır bir araçla değiştirilmesini talep ediyorum. Bu süre içinde yaşadığım maddi ve manevi zararımın karşılanması için en kısa sürede uygun bir çözüm bulmanızı rica ediyorum.

06 Ekim 2024 16:30

Aracımızı servise bırakalı 20 gün oldu. Klima kompresörünün ellerinde olmadığını, yurt dışına sipariş geçtiklerini ve kesinlikle parçanın ne zaman geleceğinle ilgili bir cevap alamıyoruz. Peugeot markasında çok büyük bir tedarik sorunu var. Ellerinde hiç parça bulunmuyor.

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 3008: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Sedat
09 Mart 2025 11:05
Peugeot 3008: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Peugeot 3008 Klimada Kronik Arıza Ve Yedek Parça Bekleme Mağduriyeti

Orcun
19 Temmuz 2025 12:42
peugeot-3008-klimada-kronik-ariza-ve-yedek-parca-bekleme-magduriyeti-1.jpg
Seyit sonuçtan hiç memnun değil

Seyit
28 Haziran 2024 17:42
Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 3008 Arızası Ve Çözüm Sürecindeki Memnuniyetsizlik

Gülsüm