13 Aralık 2024 12:53

Merhabalar,
Petspati.com sitesi ne yazık ki d... L. Cı bir site arkadaşlar. Mama aldık. Sahte mama gönderdiler ve sonra ulaşılamaz duruma geldi. Telefonları ayrıca maliyeye bildirimde bulunacağım çünkü resmi ft. Kesmiyorlar A4 kağıdına ft şekli vermişler o kadar...

Yorumlar (5)

Ahmet
Ahmet

Ürünü bende alacaktım yazınızı okuduktan sonra vaz geçtim. Gerçekten ürün sahtemi eğer öyleyse çok ciddi bir sorun var

Serpil

Merhaba Ahmet Bey, 4 yıldır çocuklarıma bakıyorum ve Royal Canin le büyüttüm. Eğer eski mama elimde olsaydı fotoğraf çeker paylaşırdım. Size sadece şunu söylemek isterim. Şahsa şu an ulaşamıyoruz. Sıkıntı olmasa büyük bir yüreklilikle bizim mağduriyetimizi giderirdi öyle değil mi. Telini engelledi şahıs... Neden yapılır böyle bir şey olan bizim 2.000 TL mize oldu. Ülkede maalesef bu tür durumlarla karşı karşıya kalıyoruz. Benim dışımda mağduriyet yaşanmaması için burada paylaştım.

Ersan
Ersan

Merhaba, sahte olduğunu nasıl anladınız. Görsel ekleme imkanınız var mı. Ben de aynı ürünü sipariş verecektim bugün. Uyarınız için teşekkür ederim.

Salim
Salim

Sağdaki orijinal soldaki petspati firmasından aldığım mama içeriğine bakmadan dış kabından bile anlaşılıyor ayrıca kedim kustu

Serpil

Merhaba, kullandığım üründü çünkü eski mamadan vardı. Zaten baktığınızda bariz anlaşılıyor. Royal canine bildirdim. Poşetlerinde firmalarına ait QR kodları olduğunu ve bu şekilde hukuki işlem başlatabildiklerini söylediler

13 Ocak 2025 15:18
Sahte Mama Gönderen Güvenilmez Site
Umut sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2025 11:59
petspaticomdan-alinan-mama-teslim-edilmedi-ve-iletisim-kesildi-2.pdf
petspaticomdan-alinan-mama-teslim-edilmedi-ve-iletisim-kesildi-1.pdf
Yasin sonuçtan çok memnun

Sahte Ürün Ve İletişim Sorunları

26 Aralık 2024 15:48
"Mail ile kurduğum iletişime cevap vermeleri ve para iadesi talebime olumlu yanıt verip paramı havale yapmalarından dolayı teşekkür ederim."