Petrol Ofisi - THY Personel İndirimi Yapılmaması

29 Eylül 2023 19:061.909
Özkan'ın Teşekkür Mesajı
Hotline üzerinden arandım, ilgili birim bugün itibariyle problemi çözdü. Teşekkürler!

THY personeliyim. Petrol Ofisi THY indirimi tanımlı positive kartımı kaybettim. Yeni bir kart aldım, fakat indirim tanımlanması yapılmıyor! Yeni karta acilen THY personel indirimi yapılmasını hotline dan talep ettim. Sonuç alamadım. Anlam vermekte zorlanıyorum.

30 Eylül 2023 10:20 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz geri bildirimi ilgili birimlere iletilmiş ve detaylı olarak inceleme başlatılmıştır. Yaşadığınız sürecin koşulsuz müşteri memnuniyetine dönüşmesi öncelikli hedefimizdir. Konuyla ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Petrol Ofisi A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Birimi

30 Eylül 2023 12:10

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminizle ilgili irtibat telefonunuz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Petrol Ofisi A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Birimi

Özkan
2 Ekim 2023 10:10

Petrol Ofisi Positive Kart Plaka Tanımlanamaması

13 Ağustos 2023 19:441.996

Positive kartıma ikidir Petrol Ofisine gittiğimde plaka tanımlaması yapılamıyor. Bugün 500 TL akaryakıt aldım fakat tanı...

Positive Kartımı Kullanamıyorum Petrol Ofisi İlgilenmiyor.

15 Kasım 2023 14:162.091

"İlgileri ve alakaları için teşekkürler."

Pozitif Kart Krizi: Yeni Kart Bulunamıyor

5 Kasım 2024 00:17281

Petrol Ofisi pozitif kartımı kaybettim. Yeni kart hiçbir petrol ofisinde yok Maltepe'de Pendik'te hiçbir yerde yok mobil...

Petrol Ofisi Positive Card İstasyonlarda Bulunmuyor

20 Aralık 2023 00:343.062

"Teşekkür ederim sorunumu çözdüğünüz için"

Petrol Ofisinde Kampanyalardan Faydalanamamaktayım

1 Eylül 2023 11:482.499

Merhaba Petrol ofisinden öde geç kampanyalarından yararlanmak için uygulamayı indirdim. Positive kartıma plakamı ve kre...

1 Destek

Tümünü Gör
Petrol Ofisi İademi Almadılar Ve Kötü Davrandılar

Petrol Ofisiİademi Almadılar Ve Kötü Davrandılar

Rumeysa
Petrol Ofisi Akaryakıt Firmasında Kullanma Tarihi Geçen Ürünler Kampanyalı Satıyor

Petrol OfisiAkaryakıt Firmasında Kullanma Tarihi Geçen Ürünler Kampanyalı Satıyor

İsa
Petrol Ofisi Haksız Kazanç Sağladı!

Petrol OfisiHaksız Kazanç Sağladı!

Ahmet
Beylikdüzü Kavaklı Petrol Ofisi Şikayeti

BeylikdüzüKavaklı Petrol Ofisi Şikayeti

Görkem
Petrol Ofisi  Para Üstünü Eksik Veriyor!

Petrol OfisiPara Üstünü Eksik Veriyor!

İsmail
Petrol Ofisi Temizlik Ve Hijyen Sorunu!

Petrol OfisiTemizlik Ve Hijyen Sorunu!

Anıl