Latif sonuçtan hiç memnun değil

Petrol Ofisi Fahiş Yağ Fiyatı

Petrol Ofisi Fahiş Yağ Fiyatı
30 Haziran 2024 13:01

Aracımın yağ eksiltmesi sonucu 30.06.2024 saat 11 civarında İzmir Çiğli Petrol Ofisi volkan petrolden firmaya güvenerek fiyatını sormaya gerek duymadan maxima FM 5w 30 1 litre yağ takviyesi yaptım. Görselde de görüldüğü gibi imalat tarihi 2022 olan eski ambalajlı 1 litre. Yağ için 600 TL. Tahsil ettiler. Ben isterimde farklı 2 marka yağ bayisi olduğum için fiyat konusunda bilgiliyim. Burada buna benzer bir şikayeti okuduğumda Migros ve Petrol Ofisi dayanışmasıyla bu fiyata ulaştıklarını ve serbest piyasa şartlarına göre savunma yaptıklarını hayretler içerisinde okudum. Benim yağın ambalajını açtığım için mecburen ödediğim 250-300 TL. Fazla ücret bir kere gerçekleşti fakat şirketimin araçlarına ve tüm çalışanlarımın ev ihtiyaçlarına Petrol Ofisi ve Migros kapıları tamamen kapanmış oldu. 35 yıldır ticaret yapan biri olarak bu uygulamayı kınıyorum.

30 Haziran 2024 13:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)
30 Haziran 2024 13:03

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminizle ilgili irtibat telefonunuz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Petrol Ofisi A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Birimi

Latif
Latif
04 Temmuz 2024 17:44

Biraz önce petrol ofisinden arandım ve rekabet kurulu kararı gereği bayilerinin fiyatına karışmadıklarını söylediler. Yine şansım varmış. 1000 TL. Yede satabilirlerdi. Her Petrol Ofisi önünden geçişimde anımsayacağım bir anım oldu.

Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 00:16
Petrol Ofisi MJet Fahiş Fiyat Ortaklığı
Eray sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2025 14:39

Yanıltıcı Motor Yağı Fiyatlandırması