Perwoll Sıvı Deterjan Ve Kaşıntı

Yusuf
20 Mayıs 2023 11:59

Yaklaşık 1 yıl önce sebebini bulamadığımız tüm vücudumda kaşıntı ve irinli vücut yaralarım oluştu. Tedavi için birçok hekime başvurdum ve çokça ilaç kullandım. Tedaviler çok başarılı olmadı. Sonra toz deterjana döndüm ve zamanla şikayetlerim azaldı ve yok oldu. Sebebinin sıvı deterjan olduğunu bilmediğimden ve rahatsızlığım geçtiği için tekrardan sıvı deterjana geçtim ve maalesef severek kullandığım Perwoll sıvı deterjan vücudumun birçok yerinde yeniden küçük kızarık yaralar ve yer yer irinli yaralar oluşturdu. Hayat kalitem ve standardım düştü. Geceleri kaşıntıdan dolayı uyku uyuyamaz hale geldim. Bana uyuz tanısı konuldu, verilen tanıdan dolayı insan içine çıkamaz hale geldim.

Geçmeyen bir kaşıntı ve uyuz tanısı psikolojimi iyice bozdu. Kullandığım antihistaminik hemen karaciğerime yük oluşturdu hem de ertesi gün tam bir zihinle işime odaklanma sorununu oluşturdu. Şikayetvar'da benzer şikayetleri gördüm. Benim gibi mağdur olan kişilerin şikayetini Henkel firmasının dikkate alarak içeriğinin yeniden gözden geçirilip sebebini bulacağı kanaatindeyim.

15 Haziran 2023 11:04 (Şikayetten 25 gün sonra)

Büşra
22 Ekim 2023 15:20
Perwoll Deterjan Sebebiyle Tüm Vücudumda Kabartılar Meydana Geldi
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Perwoll Kaşıntı Alerji Yaptı

21 Mart 2025 15:48
Perwoll Deterjan Yünlü Kıyafetlerde Hasara Yol Açıyor

Ümmü
10 Ağustos 2023 16:46
Sena sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 21:45