Permolit Boya Tavan Boyası

Permolit Boya Tavan Boyası
25 Ekim 2023 13:23

Bauhaus'dan hafta sonu 17.5 kilo permolit tavan boyası aldım. Almaz olaydım. Dün bütün gün tavan boyadım. En az 3-4 kat. Temiz tavan olmasına rağmen boya tavanı kapatmıyor. Verdiğim emeğe yazık. Şimdi gideceğim başka marka boya alacam. Israrla iz bırakmaya devam ediyor. 17.5 kilo boya ile 35 metrekare salonu boyayamadım. Boya değil sanki tavana kireç vuruyoruz. Kireç vursak daha iyi kapatırdı.

25 Ekim 2023 11:25

Bauhaus'dan hafta sonu 17.5 kilo permolit tavan boyası aldım. Almaz olaydım. Dün bütün gün tavan boyadım. En az 3-4 kat. Temiz tavan olmasına rağmen boya tavanı kapatmıyor. Verdiğim emeğe yazık. Şimdi gideceğim başka marka boya alacam. Israrla iz bırakmaya devam ediyor. 17.5 kilo boya ile 35 metrekare salonu boyayamadım. Gerçekten rezillik. Boya değil sanki tavana kireç vuruyoruz. Kireç vursak daha iyi kapatırdı. Yazık. 17.5 litre boya ile 35 metre kare tavan boyanmadı. Biraz önce Koçtaş dan başka marka bir tavan boyası aldım. Bir kat vurdum daha yarısına bu hataları kapattı. Birazdan fotoğrafını paylaşacağım. Benimle lütfen helalleşin. Ödediğim paraya yazık günah.

Ek
25 Ekim 2023 14:10 (Şikayetten 47 dakika sonra)
26 Ekim 2023 13:35

Benimle iletişime geçildi. Boyanın numunesi istendi merak la bekliyorum. Sonucu.!

08 Ocak 2024 13:52

Boyanın numunesini gönderdiğimiz halde cevap alamadık

Alper sonuçtan hiç memnun değil

Permolit Tavan Boyası Kapatmıyor İz Bıraktı

05 Ekim 2023 17:20
Sedat sonuçtan çok memnun

Permolit Tavan Boyasında Karışım Sorunu

05 Mart 2025 11:37
"Akçalı boya ailesine teşekkür ederim. Yerli malı yurdun malı..."
Permolit Tavan Boyasında Karışım Sorunu
permolit-tavan-boyasinda-karisim-sorunu-3.pdf
permolit-tavan-boyasinda-karisim-sorunu-2.pdf
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Permolit Tavan Boyası Hüsran

19 Haziran 2024 13:52

Permolit Boya Kalitesi Hakkında, Duvar Ve Tavan Boya

06 Haziran 2024 15:13
Mustafa sonuçtan çok memnun

02 Temmuz 2024 14:24
"Permolit Ailesinden diyorum çünkü Burcu hanım gerçekten o kadar samimi çözüm odaklı ve ilgiliydi gerçekten çok teşekkür ediyorum bütün görüşümü değiştirdi. Permolit tarafından yapılan Boya analiz sonucunda saklama koşulları ve raf süresinde sıkıntı varmış. Alt bayilerde aslında sorun firmada değilmiş. Çok teşekkürler Burcu hanım ilginize"
Permolit Tavan Boyası İle Yaşadığım Sorunlar
Permolit Tavan Boyası İle Yaşadığım Sorunlar