Saime sonuçtan hiç memnun değil

Perla Otel (Dikili) Ve Müşteri Memnuniyetsizliği!

05 Ağustos 2024 11:16

Dikili Perla Otel ilk yaptığımız telefonla rezervasyonda akşam gittiğimizde odamızın olmadığını sadece defterde ismimizin yazılı olduğunu söyleyip boş odalarının olmadığını söyleyerek d*** otel'e gönderdiler orası da kötüydü gerçi. 04.07.2024 tarihinde Hotels'ten 2 suit oda almamıza rağmen bizim 4 yetişkin 4 çocukla tek suit odaya yerleştirdiler. Kötü ve odaları çok pis otel. Böyle işletmeleri ve çalışanları şikayet edelim ki insanlara biraz değer ve önem versinler. Yaptıkları kendi hataları hem de resepsiyondaki kızın havalı umursamaz tavırları insanı daha da sinirlendiriyor. Perla Otel kadar saygısız çalışanları olan başka bir otel görmedim. Biraz kendinize gelin ve insanlara nasıl davranılması gerektiğini öğrenin ve işini bilen elemanlarla çalışın. Resmen biz oteli nasıl pislik içinde ve ilgisiz bırakırız da müşteri gelmez diye oturup düşünmüşler resmen. 4 kişilik odada 2 havlu koymuşlar bir aile bir havluya kurulandık resmen. Pislikten insanın banyo yapası bile gelmiyor. İnşallah bu yazı sizin aklınızı başınıza getirir. He bir de çıkarken eşime sahibi tek oda fiyatı ödedik diye 2. Odanın parasından bir şeyler atarsın biz komisyon vereceğiz diyormuş. Utanmadan bir de para istiyorlar.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 10:40
Anadolu Hotel (Marmaris) Resepsiyonist Üslubu

24 Ağustos 2023 14:15
Kaplıca Termal Hotel (Kızılcahamam) Hizmet Sıfır
Gaye sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2025 23:44

Kızılca Vadi Termal Hotel Saygısız Ve Pis Bir Termal