Dirik Surf Club Hotel Tatil Faciası

28 Temmuz 2024 09:22

Otelde 22-26 Temmuz tarihleri arasında konakladık. Birden fazla konsept otelde kaldım ama böyle pis bir otelde kaldığımı hatırlamıyorum. Günlük yapılan temizlikte sadece kokan havlular ve minicik su verildi. Yerler yine pis kokulu su ile siliniyordu ve o kokuyu çıkarmak için kapıyı açık tutmak zorunda kalıyorduk.

Muğla'nın sıcağında suya ulaşma imkanımız sıfırdı. Datça taş ev satın aldık ancak bize bungalov ev verildi ve normalde iki kişilik olan odaya extra bir yatak eklenmişti. Parasını ödediğimiz hizmetten yararlandırılmadık. Hakkımı da kesinlikle helal etmiyorum. Bunun teyidini resepsiyondaki kadın temizlik görevlisini arayarak biz oradayken diğer yatağı çıkartın demesi ile teyit etmiş olduk.

Otelde çalışan temizlik görevlileri Özbekistan uyruklu kişilerdi ve kendilerine de çok kötü davranıldığını düşünüyorum. Resepsiyondaki kadın resmen onları tersliyordu. Her platformda bu kuruluş ile ilgili yaşamış olduğum kötü durumları paylaşım yapacağım. Temizlik konusunda sınıfta kaldı. Sadece para odaklı bir işletme. Çok kötü çok.

Türkan sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 11:26

17 Eylül 2023 21:03