Hülya sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 15:16

Perde.com sitesinden standart ölçü olan bir ürün aldım. Maalesef sayfalarında ücretsiz iade ve %100 ücret iadesi demelerine rağmen iade talep ettiğimde tarafıma 120*2 = 240 TL ücretin kargo bedeli olarak kesileceği ve kalan tutarın iade edileceği söyleniyor. Sipariş bilgileri: Sipariş No: 335681 Perde Adet Miktar Fiyatı Toplam Brillant Pliseli Stor Zebra Perdeler Renk: Beyaz-Beyaz En: 90 cm Boy: 180 cm Mekanizma: Açık Metal Kasa Kontrol: Plastik Zincir Yön: Sağ Etek Çıtası: Alüminyum Etek Çıtası (40 TL) Etek Oyma: Yakamoz (28 TL) Montaj Şekli: Kornişe Monte 1 Adet 2 m2 190.00 TL 380.00 TL Teslimat Bilgileri Ad Soyad: H... Kıl... Adres: D Tuzla / İstanbul Telefon: 0546... Unvan: Vergi Dairesi: Vergi No: Tarih: 24.07.2024 16:10:20 Toplam 380.00 TL Ek Ürünler 68.00 TL Kargo Ücretsiz Kapıda Ek 30 TL Toplam KDV 44.80 TL Genel Toplam 522.80 TL Karşı tarafın verdiği bilgi: Ücret iadeniz muhasebeye bildirildi, kargo ücreti düşülerek 403.2 TL iade edilecek. Faturanız için de mail adresi iletirseniz gönderelim, dediğim gibi bu durum ile ilgili herhangi bir sorun ya da endişeniz varsa hukuki yollara başvuru yapabilirsiniz. İyi günler dilerim.

06 Ağustos 2024 15:01

perde.com sitesinden aldığım perde için iade talep ettiğimde kargo ücreti kesildi. Sitenin satışı ücretsiz kargo ve %100 iade şeklinde yaptı. Ekte ürün faturası sitenin iade bilgilendirmesi ve satıcının iade işlemi için kargo ücreti kesilecektir dediği yazışma bilgileri yer almaktadır.

06 Ağustos 2024 17:09
perdecom-perde-com-iade-ucret-kesintisi-1.pdf

Ücret iadesini kargo bedeli keserek gönderdiler.

06 Ağustos 2024 17:12

Ürün alırken oluşturduğum sepette 400 TL alışverişe kargo ücretsiz.

06 Ağustos 2024 18:04 (Şikayetten 2 saat sonra)
07 Ağustos 2024 09:21

Merhaba, Sizin satış sözleşmenizde ya da herhangi bir yerde böyle bir ibare bulunmamaktadır. Kesmiş olduğunuz 120 TL ücretin iadesini rica ediyorum.

Hülya hanım ben Avukatım direk Tüketici Hakları'na şikayette bulunabilirsiniz 6502 Tüketici kanununa uymuyor yaptıkları hakkınızı arayın aynı şekilde bana da aynı şekilde yaptılar üstüne üstülük engellediler numaralarını emsal bir dava oluşturacağım bu firmaya ve bunun gibi firmalara bana da fatura kesmediler aynı laf mail yollayın yollayalım

Nurullah sonuçtan çok memnun

Nurullah
27 Eylül 2023 12:32
"Süreç bu kadar uzamış olsa dahi günün sonunda özenli ürün gönderiminiz için teşekkür ederim."

31 Temmuz 2023 19:24

05 Mart 2024 13:32