Peninsula Tur Hac Organizasyonu Vip Grup Faciası

08 Temmuz 2023 08:14

Peninsula Tur Vip Hac organizasyonu fiyaskoydu. Biz vip hac programını seçtik ve kişi başı 17.500$ ödedik. Vizemiz zaten vardı onun için ilave ücret ödememiz gerekmedi. Bu kadar büyük bir meblağ karşılığında aldığımız hizmet tam bir kabus gibiydi. Vip hacıları 3 gruba ayırmışlardı. Hilton grubu, Swiss Maqam ve Swiss Makkah. İlk iki grup hizmetlerden faydalanabildi ancak biz üçüncü gruptaydık ve verilen hiçbir söz tutulmadı.
1. Arafat'ta bizi alacak aracı çadırın önüne getirmek yerine bizi otobana kadar yürüttüler, üstelik çöplerin arasından geçip dikenli tellerin üzerinden atlayarak otobüse ancak ulaşabildik. Diz kapağım zarar gördü.
2. Otele döndüğümüzde moraran dizim için buz bile bulamadık çünkü beş yıldızlı otel odasında buzdolabı yoktu. Yetkililerle iletişim kurmaya çalıştığımız halde muhatap bulamadık. Otelde bir sürü Türk misafir olduğu halde Türk yemeği yoktu. Otel odasında çelik kasa yoktu. Bunları talep ettiğimiz halde düzgün bir yanıt almadık. Sorunlarımızla ilgilenilmedi.
3. Müzdelife'den Mina'ya giderken 5 saat boyunca otobüsün içerisinde bekletildik. Bize beklemeden hızlıca ulaştırılacağımız söylenmişti. 1 ve 2. Grup bu aşamayı da rahatça atlattı ama aynı ücreti ödememize rağmen böyle bir sıkıntıya maruz bırakıldık.
4. Bütün gruplar için toplam bir tane kadın hoca vardı ve o da bizimle iletişime geçmedi. Bunun da tur şirketinin hatası olduğunu düşünüyorum çünkü gruplar çok kalabalıktı.
5. Arafat'ta bekletildiğimiz çadır öyle kalabalıktı ki klima sayısı bu kalabalık için yetersiz kaldı.

Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Amel Turizm Hac Turu

17 Temmuz 2024 15:56

Haneks Turizm İle Hac Yolculuğunda Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

25 Haziran 2024 01:28

Ayna Turizm Şikayetim

07 Temmuz 2024 17:48
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Mekki Turizm İzmir Yetersiz Yanlış

25 Ağustos 2023 18:57