Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Marmara Hastanesi Stajyer Doktor Sıkıntısı Var İlgisizlik Var

25 Haziran 2024 22:45

İstanbul Pendik Marmara Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesine zehirlenme şüphesiyle gittim saat gece 2 de gittim sabah 7 de çıktım muayene alması 3 saat sürdü tahlil verdi. Tahliller 2 saatte çıktı. Acilde bulunan herkes perişan durumda beklemekteydi başka bir hastanede kan 1 saat idrar 45 dakikada çıkarken Marmara hastanesinde 2 saatte çıktı. Ben doktora muayene için girdiğimde çıkan hastanın arkasından küfür ediyordu. Bana tahlilden sonra ilaç yazmak için doktora sorun dedi gitti 5 dakika bekletti hangi ilacı yazacağım diye düşündü. Yanındaki stajyer doktora ne yazsam bilmiyorum dedi oda doktora soralım dedi ve yan odaya gidip doktora sordular sonra geldiler. Ben bu hastaneden şikayetçiyim ağrısı olan herkes muayene için 2-3 saat bekliyor.

26 Haziran 2024 16:58

02 Mayıs 2024 15:15

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil Serviste Yetersiz Ve İlgisiz Hizmet

25 Haziran 2024 03:08
Figen sonuçtan hiç memnun değil

Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hastanede Kötü Muamele Ve İletişim Eksikliği

27 Kasım 2024 17:48