Aynur sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sorumsuzluk

29 Ağustos 2023 11:16

Annem kanser hastası, ayrıca görme problemi var. İstanbul Marmara Pendik Araştırma Merkezi'nde tedavi görüyordu. Tedaviye Bursa'da devam etmeye başladık, fakat evraklar eksik geldiği için 3-4 aydır kemoterapi alamıyor. Bugün İstanbul'a gittik, raporları almak için. Ancak doktorundan hakaret ve dünya lafı yedik, bizi odasından kovdu. Tartıştık, tedavi yarım kaldı. Bugün almam gereken raporu 20 gün sonra göndereceklerini söylediler. Bizimle ilgilenmediler bile, onca yol gittik. Anneme bir şey olmuş olsa bunun hesabını kim verecek? Doktor ve hastane ihmali var, böyle sorumsuzluk olur mu? Sabrı, saygısı yoksa yapmasınlar. Doktorluk kaç yaşında hasta bir kadına yapılan muamele hoş değil. Anneme herhangi bir şey olursa, Marmara Üniversitesi'indeki onkoloji doktoru suçludur. Anneme bir şey olursa kim verecek hesap? Kadın tedavisine devam edemiyor, ilaç alamıyor. Aylar geçti. Yazıktır ya, böyle sorumsuzluk görmedim.

02 Mayıs 2024 15:15

12 Haziran 2024 20:07
Figen sonuçtan hiç memnun değil

Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hastanede Kötü Muamele Ve İletişim Eksikliği

27 Kasım 2024 17:48