Ahmet sonuçtan çok memnun

16 Temmuz 2024 14:40
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“''Yalanla Yaşatılmaz'' adlı kitap bilinmeyen nedenlerden ötürü piyasadan sessizce toplatılıyor. Benim gibi koleksiyon ve arşiv oluşturmaya çalışan araştırmacılar için çok büyük bir sıkıntı. Pegem.net 'in bu konuda bir hataları olmadığını beni aradıktan ve durumu izah ettikten sonra bende kesin bir şekilde kani oldum. Kontrolleri dışında oluşan bu aksamayı onlara suç unsuru olarak yükleyemem. Nitekim ürünü temin etmek için çok uğraştılar. Bunu diğer firmalardan göremezdim. Çok teşekkür ederim.”

07.07.2024 Tarihinde verdiğim sipariş kargoya hala verilmedi. En geç ayın 15'inde verilmesi gerekiyordu ama hala tedarik sürecindeymiş.

Eğer ürün elinizde değilse o zaman en geç kargoya verilme adresini ne hakla müşterilere gösteriyorsunuz? ( en geç ayın 15'i olarak göstermişlerdi)

Başka bir satıcıdan (aynı fiyata) sipariş verseydim 2 gün içinde elime ulaşırdı. Şimdi beni ne hakla bu kadar bekletiyorsunuz? Bilgilendirme dahi yapmadınız. Ürün tedarik sürecinde onu anladık ama neden bu kadar rahat ''eğer daha beklemek istemiyorsan iptal et ya da 2 gün daha bekle'' gibisinden email yoluyla (ben bilgilendirin beni diye mail attıktan sonra) cevap gönderiyorsunuz?

Peki 2 gün sonra yine tedarik edilemezse ne olacak? Kaybettiğim günlerin telafisi ne olacak onu düşünen yok...

Sipariş kodu: 152946334517

16 Temmuz 2024 16:10 (Şikayetten 1 saat sonra)
Ahmet
Ahmet
16 Temmuz 2024 16:26

22 Kasım 2023 12:24
İndeks Kitap Kargoya Verilmeyen Kitaplar

19 Mart 2024 12:52

04 Mart 2024 11:36

28 Aralık 2023 00:03
Eda sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 15:36
Teslimat Koşullarına Uymayan Sipariş Süreci