27 Mayıs 2024 14:252.788

Ürünü satın aldım. 3 gün içinde kargo yapılacağı belirtildi. Bugün 10. Gün halen kargoya verilmedi. Defalarca kayıt oluşturdum. Telefonda görüşmeler yaptım ama sonuç alamıyorum. Satıcı Pazarama dan kaynaklı diyor. Pazarama ise satıcıdan kaynaklı diyor. Sorunu çözüme kavuşturamadılar. Mağduriyet yaşatıyor bu firmalar

27 Mayıs 2024 14:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Bidiriminiz tarafımıza ulaşmış olup yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle Pazarama olarak üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Yaşadığınız durumu çözümlemek ve bilgilendirmek için hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm öneri ve talepleriniz için destek alabilir, talep oluşturabilirsiniz. Saygılarımızla,

Suat
Benzer Şikayeti Var
1 Aralık 2025 20:05

Pazarama Pişmanlıktır

3 Mayıs 2025 18:09

Pazarama uygulaması çok yavaş ve kaliteli değil sorununuz çözülmüyor sinir oluyor müşteri hizmetleri ilgisiz alışveriş yaptığına pişman oldum bir iade işlemini yapmak için dokuz doğuruyor insan. Bir Trendyol gibi değil anında müdahale ediliyor olmamış pazarlamanın sistemi

18 Mart 2025 21:44

Pazarama'dan bir ürün aldım, adres girerken telefon numarasını yanlış girdiğimi siparişi verdikten sonra anladım, aynı gün telefon numaramın değiştirilmesi için çağrı merkezini aradım, bana telefon numarasını değiştiremediklerini siparişi iptal ederek telefon numarasını düzelterek tekrar sipariş verin dediler, dediklerini yapıp tekrar sipariş verdim ve diğer siparişi iptal istedim, ertesi gün sipariş iptali i dikkate almadan iki siparişi birden kargoya verdiler, birinci ürünü aldım ve kurdum, ikinci ürünü hiç açmadan geri iade ettim, Mart ayının 14'ünde iade ürünü almalarına rağmen halen (bugün ayın 18'i) iadenizi inceleniyor diyor, bir daha kesinlikle Pazarama'dan bir ürün almam, kimseye de tavsiyede bulunmam.

26 Kasım 2024 09:25

Yaklaşık bir ay önce bir sipariş oluşturdum. Oluşturduğum şiparişin birinde kalitesiz, yanlış ürün gönderildi, diğerinde ise iletişim kuramadım ve iade yoluna gittim. Ben 1 aydır pazaramayı, iadenin tarafıma yansıması için arıyorum. İlgili birimlerin benimle iletişime geçeceklerini belirtiyorlar ve ben bir aydır muhatap alınmıyorum. Pazarama kesinlikle bir hata. Daha iyi yerlerden alışveriş yapmanız faydanıza olacaktır.

Pazarama Teslim Edilen Siparişim Elime Ulaşmadı

15 Kasım 2024 17:07986

"Sorunun çözüldü teşekkür ederim"

Pazarama Teslim Edilen Siparişim Elime Ulaşmadı

Pazarama'da Kargo Ve İletişim Sorunları

14 Aralık 2024 15:20703

Pazarama tam bir pişmanlık. Üründe tahmini 3 gün içinde kargoda diyor, 10 gün oldu. Ürünüm hâlâ kargoya verilmedi. Muhat...

Pazarama'da Kargo Ve İletişim Sorunları

Pazarama Kargoya Verilmeyen Ürünler

9 Nisan 2024 10:362.308

Sipariş verdiğim ürün üzerinde 3 gün içinde kargoda yazıyor, bugün tam 9 gün oldu hâlâ kargoya verilmedi. Daha önce de P...

Pazarama Kargoya Verilmeyen Ürünler

Tümünü Gör