Oxx sonuçtan çok memnun

Pazarama İade Kodu Sorunu Ve Teknik Servis İletişimsizliği

07 Kasım 2024 14:52
Oxx'nin Teşekkür Mesajı
“Yurtiçi Kargo ile gönderimimi sağlayarak sorunumu çözdüğünüz için teşekkür ederim. Sürat Kargo ile çalışılan tüm teslimatlarda mutlaka sorun çıkıyor. Teslimat için seçilen firmalar çok önemli.”

Pazarama üzerinden aldığım ürün için iade talebi oluşturdum ancak iade kodu kargo firmasında siparişiniz bulunamamıştır hatası veriyor. İkinciye tekrar iade talebi oluşturdum ikinciye aldığım kod da aynı hatayı veriyor. Teknik sebeplerden dolayı deyip teknik servis birimine paslıyorlar ve teknik servis birimi size dönüş yapacaktır diyorlar. Ancak dönüşü ne zaman yapacakları konusunda bilgi sahibi değiller. Bir gün de sürebilir birkaç gün de sürebilir diyorlar. Kargo ile ev arasında mekik dokutuyorlar.

07 Kasım 2024 14:54 (Şikayetten 2 dakika sonra)
08 Kasım 2024 11:53

Talep açmamam rağmen çözüm olmadı. İlk kodun aktif olduğu bilgisini teknik destek tarafından bildirildi. Yine denedim. İade kodunu verdiğimde Sürat Kargo'da siparişiniz bulunmamaktadır yazısı çıkmakta. Başka kargo firmasına yönlendirin bari.

15 Kasım 2024 09:30

Serkan
28 Mayıs 2024 19:57
Pazarama 3000 TL İade Etmiyor
Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Dursun
21 Aralık 2023 15:09
Pazarama Sipariş İptalinin Yapılmaması
Ramazan sonucu yetersiz buldu

Ramazan
06 Aralık 2023 12:39
Kadir sonuçtan çok memnun

22 Ekim 2024 20:22
"Şikayet var ekibine ve müşteri temsilciniz Yasemin hanıma ilgisi ve yaklaşımı için teşekkür ederim"