Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Kayıp Oto Paspas: Pazarama'nın Teslimat Sorunu

23 Kasım 2024 12:40

Pazarama sitesinden 1 hafta önce satın aldığım oto paspas ürün elime ulaşmadı. Sistemde kargoda 1 haftadır bekliyor. Ürün kayıp mı kargoya verildiyse nerede. Bir daha bu siteden alışveriş yapmayacağım. Pişman oldum. Keşke başka siteden alsaydım Mağdur edildim

23 Kasım 2024 12:49 (Şikayetten 9 dakika sonra)
23 Kasım 2024 15:06

Aldığım paspasın aynısını başka kargoyla gönderin mağduriyetimi gönderin böyle iş olmaz

23 Kasım 2024 15:12

Ne arayan var ne soran. Pazarama mı bir daha asla

23 Kasım 2024 20:05

Sipariş bir an önce iptal edilsin ücret iadesi talep ediyorum yoksa aylarca bekleyip dururuz. Başka siteden sipariş verdim

23 Kasım 2024 20:06

Sistemlerinden müşteri hizmetlerinden defalarca talep oluşturuyoruz dönüş yapan yok ilgisizlik had safhada

26 Kasım 2024 19:59

Çalıştığınız kargo firmasını bundan sonra iyi seçin. Ürünü 10 günde teslim edemediler Yalandan yanlış eksik adres yazılıp dağıtıma çıkarmadılar Başka siteden aldığım aynı ürün MNG kargoyla aynı adrese 1 günde geldi. Bir an önce ücret iadesi istiyorum Kargo şirketiyle görüşüp halledin

28 Kasım 2024 14:24

2 gün önce aradınız kargoya ileteceğiz dediniz sonuç değişmedi. Seçtiğiniz kargo firmasında sorun var Ben seçmedim bu kargo şirketini. Kendi aranızda halledin bana ücret iadesini bir an önce yapın. Ücret iadesi için haftalarca beklemek istemiyorum

28 Kasım 2024 14:26
kayip-oto-paspas-pazaramanin-teslimat-sorunu-1.jpg

Bu kadar olur. Zaten Pazarama üyeliğimi de sırf bu yüzden iptal edeceğim kimseye de önermeyeceğim

29 Kasım 2024 11:01

Bugün de yine kargo hareketi aynı. Az kaldı Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim başka yolu kalmadı. Her defasında aciliyet bildiriyoruz diyorsunuz sonuç yok. Kargo firmasına ilettik diyorsunuz sonuç yok. Bir an önce ücret iadesi istiyorum. Çünkü kargonun size gelmesi bu gidişle aylarca sürecek. Duymak istemediğim iki kelime Pazarama ve Aras Kargo oldu. Zaten her yerde dile getireceğim.

03 Aralık 2024 11:59

Ürün size ulaşmış gözüküyor ancak henüz ücret iadesi yok. Neyi bekliyoruz

Meryem sonuçtan çok memnun

Meryem
15 Eylül 2024 13:51
"Teşekkürler sorun geç de olsa çözüldü:)"
Pazarama Ayakkabı Alışverişi Yaptım Hiç Elime Ulaşmadı İade İstiyorum

29 Eylül 2024 18:37
Pazarama Tahsil Edilip Teslim Edilemeyen Ürün
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 15:55

10 Ağustos 2023 10:55