19 Temmuz 2024 22:38767

Paytr the sourcebees bilgim olmadan kredi kartımdan para çekildi. 18.07.2024 tarihinde kredi kartımdan farklı saatlerde ufak tutarlı da olsa habersiz çekim yapılmış bu nasıl olabiliyor. O saatlerde telefonum bile elimde değilken online e ticaret sitesinden para çekilmiş.

22 Temmuz 2024 09:46 (Şikayetten 2 gün sonra)

Uğur T. Merhaba, Konuyla ilgili inceleme başlatılmış olup, tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla. Paytr

6 Ağustos 2024 13:47

Uğur T. Merhaba, Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz zaman diliminde ya da varsa alternatif bir numaranızı bizimle paylaştığınızda mesai saatlerimiz(09:00- 18:00) içerisinde sizlere hızla dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

4 Eylül 2024 11:44

20 Kasım 2024 17:10

Bilinmeyen Kaynaktan Hesabımdan Para Çekildi

16 Ekim 2024 15:493.642

"İlgililer tarafıma hızlı bir şekilde dönüş yapmış olup, sorunla ilgili talebimi açıklığa ve çözüme kavuşturmuştur. Kendilerine kayıtsız kalmadıkları için teşekkür ediyorum."

Bilinmeyen Kaynaktan Hesabımdan Para Çekildi

Paytr'nin Kartımdan İzinsiz Para Çekmesi

23 Kasım 2023 15:23619

"Hemen geri dönüş için teşekkürler sorun çözüldü"

Pay TR Shopıer Kartımdan İzinsiz Para Çekti

1 Ağustos 2023 17:102.955

"Hızlı bir çözüm süreci oldu teşekkür ederim"

Pay TR Shopıer Kartımdan İzinsiz Para Çekti

Paytr Kredi Kartımdan Habersiz Çekilen Tutarlar