İtemsatıştan Paytr İle Bakiye Yükledim Ama Gelmedi

Yağız
16 Şubat 2024 22:34

Itemsatis'ta Paytr seçeneğini seçip 117 TL bakiye yüklemeye çalıştım, ancak Itemsatis hesabıma para yatmadı. Bankamdan 117 TL'nin Paytr tarafından çekildiğini gösteren bilgilere sahibim. Itemsatis ile iletişime geçtiğimde, dekontu gönderdim ve Paytr ile iletişime geçmem gerektiğini söylediler. Sorunumun hemen çözülmesini talep ediyorum.

19 Şubat 2024 09:07 (Şikayetten 2 gün sonra)

Yağız K. Merhaba, Bir işlemi tespit edebilmemiz için işlemin tarihi ve banka onay kodu (provizyon kodu) bilgisine ihtiyaç duyulmaktadır bankanızdan bu bilgiyi temin edip bize ulaştırmanız halinde gerekli kontrolleri yaparak sizi detaylıca bilgilendirebiliriz. Saygılarımızla.

19 Şubat 2024 14:36

Yağız K. Merhaba, Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz zaman diliminde ya da varsa alternatif bir numaranızı bizimle paylaştığınızda mesai saatlerimiz(09:00- 18:00) içerisinde sizlere hızla dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

05 Mart 2024 14:56

28 Mart 2024 15:28