Payoneer'de Yaşadığım Ödeme İptali Ve Gecikme Sorunu

Rabia
20 Ağustos 2024 19:131.679

Payoneer hesabıma bugün 170 euro para geldi fakat ödeme iptal edildi. 10 gün içinde iade edilecek PayPal denildi.

Paramı hemen ve acil olarak geri istiyorum. Ben sizin keyfinizi bekleyemem, yoksa şikayet edeceğim sizi, haberiniz olsun. Size 2 gün veriyorum, paramı PayPal hesabıma geri yollayın hemen.

Daha önce de başıma geldi, 3 ay sürdü yollamanız geri. Yeter artık, paramı hemen istiyorum. Aksi halde her yerde sizi paylaşacağım. Ayıp ya.

26 Ağustos 2024 13:07

350 euro PayPal dan Payoneer hesabıma para yolladım yine mesaj geldi ve ek bilgiye ihtiyaç var dedi ben hep bununla mi uğraşacağım olmaz ki ama. Kimseye tavsiye etmiyorum 170 euro daha geçen gün tuttular vermediler paramı 10 gün bekle dediler yeter artık şimdi de 350 euro için bekle diyorlar paramı hemen hesabıma. Yatırmazsanız şikayetçi olacağım

Yorumlar(5)

Şikayeti Çözüldü
3 Aralık 2024 16:10

X den ve diğer sosyal medya dan yazdım, X den Payoneer hesaplarının altına yorum yapın

Nazmı
Nazmı
30 Kasım 2024 13:18

Alabildiniz mi parayı. 15 gündür benimkini de yatırmadılar. Aldıysanız nasıl yaptınız

Şikayeti Çözüldü
11 Eylül 2024 09:15

Parayı tekrar nasıl iade alabiliriz bilgi verir misiniz benimkide 10 gündür yaklaşan da artık bende uğraşmayacağım

Payoneer PayPal A İade Yapmadı 10 Gün Oldu

Rabia
1 Aralık 2023 16:422.739

Payoneer, paramı iade etmedi. 10 gün oldu hala iade gerçekleşmedi. PayPal ile Payoneer hesabına para transferi yaptım am...

2 Yorum

Payoneer Hesap Sıkıntısı Giderilmedi

Rümeysa
Rümeysa
Payoneer
3 Kasım 2023 05:114.438

10 gün oldu. Geri param yatmadı. Lütfen artık bir müşteri hizmetleri numaranız olsun ya da kapatın bir daha Payoneer kul...

2 Yorum

Payoneer Hesabıma Gerekçesiz Bloke Konuldu Paramın Akıbeti Belirsiz

Payoneer
30 Temmuz 2025 00:081.811

Payoneer, hiçbir gerekçe sunmadan ani bir şekilde hesabıma bloke koydu. Tüm kimlik ve doğrulama belgelerim eksiksiz ve g...

Payoneer Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Payoneer HesabımaGiriş Yapamıyorum

Aygün
Payoneer Telefon Numaram Değiştiği İçin Hesabıma Giriş Yapamıyorum!

Payoneer TelefonNumaram Değiştiği İçin Hesabıma Giriş Yapamıyorum!

Volkan