Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Payoneer'de Yaşadığım Ödeme İptali Ve Gecikme Sorunu

20 Ağustos 2024 19:13

Payoneer hesabıma bugün 170 euro para geldi fakat ödeme iptal edildi. 10 gün içinde iade edilecek PayPal denildi.

Paramı hemen ve acil olarak geri istiyorum. Ben sizin keyfinizi bekleyemem, yoksa şikayet edeceğim sizi, haberiniz olsun. Size 2 gün veriyorum, paramı PayPal hesabıma geri yollayın hemen.

Daha önce de başıma geldi, 3 ay sürdü yollamanız geri. Yeter artık, paramı hemen istiyorum. Aksi halde her yerde sizi paylaşacağım. Ayıp ya.

26 Ağustos 2024 13:07

350 euro PayPal dan Payoneer hesabıma para yolladım yine mesaj geldi ve ek bilgiye ihtiyaç var dedi ben hep bununla mi uğraşacağım olmaz ki ama. Kimseye tavsiye etmiyorum 170 euro daha geçen gün tuttular vermediler paramı 10 gün bekle dediler yeter artık şimdi de 350 euro için bekle diyorlar paramı hemen hesabıma. Yatırmazsanız şikayetçi olacağım

26 Ağustos 2024 13:05

Yorumlar (5)

Şikayeti Çözüldü

X den ve diğer sosyal medya dan yazdım, X den Payoneer hesaplarının altına yorum yapın

Nazmı
Nazmı

Alabildiniz mi parayı. 15 gündür benimkini de yatırmadılar. Aldıysanız nasıl yaptınız

Rabia

Merhaba evet Payoneer parayı PayPal a geri yolladı merak etmeyin Payoneer mutlaka paranızı geri verir korkmayın sorun yok biraz uzun sürüyor 20 30 gün bazen sürebiliyor ama sonunda veriyor ara ara Payoneer sitesine giriş yapın chat yani yazışma başlatın online yazarak konuşun temsilciyle kendinizi hatırlatın yani ama sonunda veriyor merak etmeyin 2 kere başıma geldi ikisinde de verdiler parayı geri.

Şikayeti Çözüldü

Parayı tekrar nasıl iade alabiliriz bilgi verir misiniz benimkide 10 gündür yaklaşan da artık bende uğraşmayacağım

Rabia

Ben aldım paramı haberiniz olsun biraz uzun sürüyor ama sorun yok

Rabia sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 16:42