Yavuz sonuçtan çok memnun

Payco Sözleşmeli Hesaba Geçiş

Payco Sözleşmeli Hesaba Geçiş
10 Eylül 2024 21:33
Yavuz'un Teşekkür Mesajı
“2/3 ilk defa karşıma düzgün halden anlayan beni gerçekten iyi anlayan bir yetkili kişi çıktı problemimi çözdü kendisine teşekkür ediyorum (hazal hanım )”

İlgi alaka sıfır, sözleşmeli hesaba geçmek istiyorum. Gereken evraklar gönderildi ama bir Allah'ın kulu o maili açıp işlemi onaylamıyor. Durum acil diyorum, defalarca aradım, aciliyet belirttim. 1 milyon para kaldı hesaba, çekemiyoruz limit yüzünden. Ödeme alacağım diyorum, limit 750 bin diye ödeme gelmiyor hesaba. Rica ediyorum, bir an önce limit arttırılsın.

10 Eylül 2024 23:06 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Destek ekibimizce sizlere en kısa sürede geri dönüş ve bilgilendirme yapılacaktır. Sizlerden gelen her türlü geri bildirimin bizim için çok değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla. PayCO Destek Ekibi

11 Eylül 2024 10:48

Geri dönüş olmadı sürecin hızlanması için başka ne yapmam gerekiyor alt tarafı size gelen evrakları onaylayacaksınız pişman oldum sizinle çalıştım için

11 Eylül 2024 15:51

11 Eylül 2024 15:52

Değerli Kullanıcımız, PayCO' ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı biz teşekkür ederiz. Sizlerden gelen her türlü geri bildirimin bizim için çok değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla.

Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal

27 Aralık 2023 13:18
Abdullah sonuçtan çok memnun

Abdullah
06 Mart 2025 01:56
"İlginiz için teşekkür ederim."
Para Yatmadı Destek Yetersiz

Tuğçe