Seyrani sonuçtan çok memnun

Payco Para Çekemiyorum Hata Veriyor

Seyrani
13 Ocak 2024 15:41

10 bin tl yükleme yaptım para hemen Payco hesabına geçti yalnız çekmek istediğimde bir hata oluştu daha sonra tekrar deneyin diyor. Defalarca denedim yine aynı hatayı veriyor ne yapmalıyım bir daha payco kullanmayacağım. Bu nedir böyle sürekli sorun problem.

02 Mart 2024 09:44

Payco mağduru oldum yine akıllanmadım payco hesabıma 4000 TL para yükledim çekmek istediğimde limitiniz yetersiz hatası veriyor hesapta parayı görüyor ama çekemiyorum daha önce de aynı mağduriyeti yaşadım ama buna rağmen akıllanmadım yine aynı sorun ile karşı karşıya kaldım payco güvenilir değil diye düşünmeye başladım

02 Mart 2024 09:37

Payco hesabımda 4000 TL olmasına rağmen çekmek istediğimde limitiniz yetersiz diye hata veriyor bu daha önce de başıma geldi ama ben akıllanmadım kullanmaya devam ettim payco uygulamasını ama bu sefer akıllandım çünkü şu an bu paraya çok ihtiyacım var.

02 Mart 2024 09:13

Payco hesabıma para geldi parayı çekmek istiyorum limitiniz yetersiz diyor daha önce de başıma geldi ben bir daha payco uygulamasını kullanmayacağım demek ki sürekli aynı problem oluyor insanları mağdur etmekten başka bir işe yaramıyor bu uygulama acilen bu uygulamadan vazgeçmek lazım

13 Ocak 2024 07:02

Paramı çekmek istiyorum hata veriyor

Ek
13 Ocak 2024 15:44 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İşleminiz başarıyla tamamlandı olarak görüntülenmektedir. PayCO olarak kullanıcılarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarımız sürekli devam edecektir. Sizlerden gelen her türlü geri bildirimin bizim için çok değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Saygılarımızla.

Selda sonuçtan memnun

07 Ekim 2023 00:42
Armanç sonuçtan çok memnun

Armanç
10 Nisan 2024 01:26
"Teşekkür ederim dün teknik bir çalışma olduğu için problem yaşanmış düzeltildi"
Payco Sistemine Giriş Yapamamak
Payco Sistemine Giriş Yapamamak

Payco Hesabına Yatırılan Para Neden Hala Yansımıyor?

Hatice
06 Mart 2025 19:02
Payco Hesabına Yatırılan Para Neden Hala Yansımıyor?

Payco Hesabım Doğrulanmadı Ve Paramı Çekemiyorum

Sinan