Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Park Plaza Şikayet

28 Mayıs 2024 10:32

28.05.2024 tarihinde Nissan Plaza Parkta bulunan Yetkili Servise bakım yaptırmak için randevu aldım ve araç ruhsatının değiştiğini yeni sahibinin m. K olduğunu söyledim. Tamam sistemden düzeltiyorum bir saniye dedi. Randevumdan bir gün önce tekrar müşteri hizmetlerini aradım randevumu teyit ettim ancak bana tekrar eski sahibi ile hitap etti. Değiştirmemiş. 28.05.2024 (bugün) tarihinde aracımı teslim etmek için gittim ve servis kaydımı açtırdım, servis formunu imzalamam için verdiğinde ne hikmetse yine eski ruhsat sahibinin ismi yazılıydı. 2 defa telefonda bana sistemden düzeltildi deniyor ama siz şimdi haberim yok diyorsunuz. O zaman ruhsatı alın gelin dedi sonra. Zaten ben aracı valeye bıraktığımda ruhsatı alacaktım ancak vale gerek olmadığını söyledi şimdi diyorsunuz ki ruhsatı alın gelin. Araç km sini almak için gidiyorsunuz ama sizin hatanızdan kaynaklı bir işlem için bana ruhsatı alın gelin düzelteyim diyorsunuz dedim. İki defa beyan ettim düzeltememiş şimdimi düzeltecek.
Sorumsuzluk var, iş takibi yok, iletişim yok. Aracım 30 bin km geçti ve geçiyorda. Tekrar başka servis arama içerisindeyim. İnşallah km aşımım olmaz.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 14:33

Yetkili Serviste Tamir Fiyaskosu Ve İzinsiz Araç Kullanımı

05 Temmuz 2025 23:09
Yetkili Serviste Tamir Fiyaskosu Ve İzinsiz Araç Kullanımı
yetkili-serviste-tamir-fiyaskosu-ve-izinsiz-arac-kullanimi-2.jpg
yetkili-serviste-tamir-fiyaskosu-ve-izinsiz-arac-kullanimi-1.jpg

Servis İletişimsizliği Ve Araç Güvenliği Endişesi

10 Ekim 2024 09:25
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 12:50
Mar Grup Servis Sorunu Ve Haddini Bilmeyen Personeller Sorunu
Mar Grup Servis Sorunu Ve Haddini Bilmeyen Personeller Sorunu
Mr. sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 19:18