Reşad sonuçtan hiç memnun değil

Paribu Üzerinden Yapılan Tether Transferi Sorunu Ve Acil Çözüm Talebi

21 Temmuz 2024 02:54

Son zamanlarda yaşadığım ciddi bir sorun hakkında şikayette bulunmak istiyorum. Forex işlemleri yapmak amacıyla, Paribu hesabım üzerinden Dota adlı bir şirkete Tron -20 ağı üzerinden 200 dolar değerinde Tether gönderdim. Dota’dan para çekme talebinde bulunduğumda, yalnızca gönderici adrese para çekme yapılabileceğini öğrendim. Gönderici adresi Paribu’nun kendi gönderici adresi olduğundan, parayı bu adrese geri göndermek zorunda kaldım. Bu aşamada, Paribu’dan gelen talep üzerine tüm ilgili belgeleri ve kanıtları sağladım. Ancak, sürecin üzerinden 11 gün geçmesine rağmen hala inceleme sürecinin devam ettiğine dair yanıtlar almaktayım. Bu durum beni oldukça zor durumda bırakmakta, çünkü bu paraya acil olarak ihtiyacım var ve öğrenciyim. Paranın bir an önce cüzdanıma aktarılmasını acilen talep ediyorum. Sürecin uzaması maddi sıkıntılarımı artırmakta ve günlük yaşamımı olumsuz yönde etkilemektedir. Gönderdiğim belgelerin ve kanıtların yeterli olduğunu düşünüyorum ve bu konuda acil bir çözüm bekliyorum. Sorunumun acilen çözüme kavuşturulması için gerekli adımların atılmasını ve tarafıma bilgilendirme yapılmasını rica ederim.

29 Temmuz 2024 19:43 (Şikayetten 8 gün sonra)
02 Ağustos 2024 14:27

1 ayı aşkın süredir paramı cüzdanıma geri alamadım. Bu durum, dolandırıcılık izlenimi yaratmakta ve beni ciddi maddi sıkıntıya sokmaktadır. Öğrenci olarak bu paraya acil ihtiyacım var. Lütfen işlemi hızlandırarak paramın cüzdanıma derhal aktarılmasını sağlayın.

24 Ağustos 2024 17:15

2 ay olmasına rağmen param iade edilmedi bu resmen dolandırıcılıktır. Gerekli mecralara başvuru yapılacaktır

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
17 Temmuz 2025 20:00
kyc-dogrulama-eksikligi-nedeniyle-hesabimdan-hatali-transferler-gerceklesti-4.jpg
kyc-dogrulama-eksikligi-nedeniyle-hesabimdan-hatali-transferler-gerceklesti-3.jpg
kyc-dogrulama-eksikligi-nedeniyle-hesabimdan-hatali-transferler-gerceklesti-2.jpg
kyc-dogrulama-eksikligi-nedeniyle-hesabimdan-hatali-transferler-gerceklesti-1.jpg
Abdulmelik sonuçtan hiç memnun değil

Abdulmelik
07 Nisan 2025 00:23
Paribu Hesabımın Dondurulması Nedeniyle Mağduriyet
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
24 Nisan 2024 11:33
Paribu Para Yatırmak Pişmanlıktır
Mahshid sonuçtan hiç memnun değil

Doğrulama Sorunu Nedeniyle Parama Erişemiyorum

Mahshid