Turgut sonuçtan memnun

Parex Wondero Temizlik Seti Yedek Parça Sorunu Ve Mağduriyet

Parex Wondero Temizlik Seti Yedek Parça Sorunu Ve Mağduriyet
16 Eylül 2024 22:51

Merhaba,
Koçtaş tan Parex wondero marka temizlik seti aldım. Ancak mop kısmından sürekli çıkıyor. Sürekli çıktığı için takılan yeri aşınmış durumda. Sapı ya da ucundaki aparatı tedarik etmeye çalışıyoruz ancak hiçbir yerde bulamıyoruz. Araştırdığımızda seti komple yine satın aldırtmaya çalışıyorlar. Zaten Vileda olarak bakıldığında emsallerine göre çok pahalı bir ürün ama yedek parçaları tek tek tedarik edilemiyor. Bu konuda çok ciddi bir mağduriyet yaşıyoruz. Firmadan talebimiz sıkıntılı parçaları tedarik edebileceğimiz bir işletmeye yönlendirilmemiz ya da firmanın kendisinin bize tedarik edilmesi. Şikayetin ivedi olarak değerlendirilip mağduriyetimizin giderilmesini talep etmekteyim.

17 Eylül 2024 10:16 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

26 Eylül 2024 07:57

Merhaba Parex markası şikayetim üzerine bana mesaj attı tarafıma geri dönüş yapacaklarına dair ama 10 gün geçmesine rağmen aranmadık. Acil olarak tarafıma geri dönüş yapılmasını talep etmekteyim.

15 Ekim 2024 15:56

Merhaba, Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

15 Ekim 2024 15:58

Parça tedariği sağlandı teşekkür ederim

Zozan sonuçtan çok memnun

Zozan
08 Nisan 2024 14:26
"Şikayetimiz çözüme kavuşturuldu. Teşekkürler"
Fatima sonuçtan çok memnun

Fatima
25 Mayıs 2025 12:42
Parex Temizlik Seti Sopası Kırıldı, Yedek Parça Bulamıyorum
Parex Temizlik Seti Sopası Kırıldı, Yedek Parça Bulamıyorum
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
07 Haziran 2024 16:43
"Merhaba, Geri dönüş yapılarak sorunun çözülmesine destek olan Parex ekibine teşekkür ederim."